{{filter.label}}

Ferieboliger i Monte Argentario

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Halvøen Monte Argentario ligger i Grssetto provinsen ved Maremmakysten. Halvøen er forbundet med fastlandet med en dæmning. På halvøen ligger der 2 større byer og nogle landsbyer. På Monte Argentario ligger der mange ferieboliger, det bevirker at der om sommeren er mange feriegæster.

Seværdigheder:

Halvøens vigtigste seværdighed er den uberørte natur. Byerne Porto Sante Stefano og Porto Ercole har middelalderligt præg med farverige facader, borge og smalle charmerende trappegader.

Hovedbyen Porto Santo Stefano har en hyggelig gammel havn, med fiskerestauranter og her ses også fæstningen Spagnola dea det 17. århundrede. Byen er meget besøgt af befolkningen fra fastlandet.

Havnebyen Porto Ercole har en smuk havnepromenade. Og byen har 3 fæstninger fra det 16. århundrede som er åben for besøgende.

Fritidstilbud:

Halvøens natur har mange facetter og det lægger op til en aktiv ferie, med vandre , cykel og rideture.

Kysten med de mange bugter har betydet at mange sejlere kommer sejlende til denne del af kysten. I sommermånederne er der livlig aktivitete ved strandene.

Udflugter i omegnen:

Der er mange spændende udflugter langs med kysten. Lige ved dæmningen ligger byen Orbetello der har en smuk domkirke. Det er også en god oplevelse, at gå en tur ved havnepromenaden Corsa Italia

Byen Talamone har en spændende gammel bydel, med en antik fæstning

Fra Porto Santo Stefano kan man sejle ud til øen Giglio
Klik for at vise kortet