{{filter.label}}

Ferieboliger i Torre dei Corsari

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------


Byen Torre Corsari har sit navn efter et gammelt tårn, der blev bygget af katelanerne i år 1600. Byen er beliggende ved Sardiniens syd-vestkyst, i regionen Sud Sardegnia. I det område er kysten forrevet og stejl. Men det betyder at man har en god udsigt over landskabet.

Byen ligger i nærheden af en militær øvelsesplads, hvorfra der godt kan være støj. Ca. 12 time og 15 minutters kørsel fra Torre Corsare ligger hovedstaden Cagliari, hvor man kan ankomme med fly eller færge, hvis man har lejet feriehus her ved den sydvestlige kyst. Ligesom overalt på Sardinien er der også ved Torre Corsara skønne strande

Når man ankommer til Torre Corsara og omegn har man mange mulighedr for at få fine naturoplevelser. Der er vandre stier og bjerge til dem der vil klatre. Omkring Marceddi ligger et naturbeskyttelsesområde og lagunen Marceddi med en rig flora og fauna der kan nydes i disse rolige områder.

Seværdigheder i regionen der er interessante er: Oristana med Sinis halvøen og Tharros. Desuden kan der ses gigantgrave i Bruncu, Espis, de romerske termer i Sardara, Nuraghe museet i Villanovaforru, templet i Antas og grotten Su Mannau i byen Fluminimaggiore.

Torre Corsari har en godt beskyttet klippestrand. Pistis er en stor strand med restaurant.
Klik for at vise kortet