{{filter.label}}

Ferieboliger i Genova

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------


Den liguriske by Genova er en vigtig handels og havneby. Den blev grundlagt allerede i det 6. århundrede før Kristus. Byen havde sin blomstringstid i middelalderen. Og i dag kan man se spor fra den svundne tid, når man går igennem det historikse centrum. Den smalle gade Caruggi er omgivet af store huse, alle huse, pladser, parker og fæstninger viser tilbage til det antikke Genova.

Seværdigheder:

Når man går gennem den gamle bydel kan man mærke byens historie og traditioner. Den gamle bydel er omgivet af gaderne Via Garabaldi, Via Caroli og Via Balbi. Blandt byens mange paladser ses San Giorgio med smukke fresker på facaden. På Piazza de Farrrari ligger Palazzo della Nuova Borsa og Palazzo Ducale, som er et af de ældste, her er i dag kustudstillinger og forskellige kulturelle arrangementer. I nærheden af den antikke havn ligger der en gade med forskellige arkitektoniske bygninger, kirker og palæer.

En af byens store seværdigheder er San Lorenzo katedralen der er fra tiden mellem den 11. og det 14. århundrede. Byen har også en mere moderne del med nybyggeri. I området omkring Porto Antico kan man se Europas støreste akvarium. Havnen er også tilholdssted for mange turister, man kan til få musikalske, kulturelle og sportslige oplevelser her.

Udflugter:

Genova ligger centralt for udflugtr til nabobyerne f.eks. Riviera di Ponente, Levanto, Portofino, San Remo og Camogli. Hvis man bruger lidt længere tid kan man også besøge Nationalparken Cinque Terre.

Hvis man har interesse for sejlsport, er der hvert år i oktober international messe for motor og sejlbåde
Klik for at vise kortet