{{filter.label}}

Feriehuse i Firenze området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

I det nordøstlige Toscana ligger den store provins Firenze, som er delt i flere områder Mugello, Florentiner bjergene, Arnodalen, Chianti og Val d'Elsa og Empoli.

Firenze: ved Arnofloden finder vi en af Europas perler indenor kultur, historie, kunst og arkitektur. Flere store kunstnere har sat deres præg på byen. Byen har mange sakrale bygninger og andre bygninger.

Firenze spillede i renaissancen en stor rolle for kunst og kultur. Byen centrum er domkirkepladsen med donkikren eller Cattedrale di Santa Maria del Fiore med den store kuppel Brunellischi kuplen, den hellige Johannes Baptisterium og klokketårnet og det hele rundes af med Loggia del Bigallo som giver et fuldkomment billede af pladsen.

Bad museet ses Museo dell Opera di Santa del Fiore. Byens vartegn er Palzzo Vecchio. I Firenze ligger det verdensberømte museum Uffizierne med værker af Michelangelo, Leonardo da Vinci og mange andre kunstnere.

Fior at komme over til bydelen Oltrano må man over Ponte Vecchio, også kaldet guldsmedenes bro, fordi der ligger mamnge guldsmedeværksteder. I Oltrano er der flere seværdigheder. På Piazza Santa Spirito ses Palazzo Guadagni fra det 16. århundrede, på pladsen ligger også Basilicaen di Santa Spirito.

Få skridt herfra loigger Piazza Pitti med paladset af samme navn, til paladset hører en stor park, meget smukt anlagt med høje, en brønd, statuer og forskellige planter.

Efter et besøg i9 Firrenze er det en god ide, at se omegnens skønmne natur og se nogen af de små byer i udknaten af byen. Den lille højt beliggende by Fiesole med god udsigt over landskabet og udstilling af fund fra såvel etrusker som romertiden.

Sesto Fiorentino er uhyre arkæologisk interressant. Lidt nordøst for Firenze ligger området Mugello med kirken Sant Agata, den enorme borg Von Trebbio samt Medici villa von Cataggiolo. Hovedbyen i Mugello hedder Barberino.

I Empoli kan man se kirken Collegiata Sant Andrea. Overalt i provinsen finder man kunstværker og betydningsfulde personligheder.

Mellem Monte Albano højen, vinmarker og olivenlunde finder man byen Vinci som er Leonardo da Vinci's fødeby. Her finder man også Leonar museet , der udstiller redskaber og modeller der har tilhørt kunstneren.

Fra Barberino Val d'Elsa og til Greve in Chianti ligger der flere små landsbyer mellem landskaber med vinmarker.

Landskabet omkring Firenze åbner for gode muligheder, sportslige aktiviteter bl.a.a spadsweretur, cykel og rideture. Området er et paradis for naturelskee, man kan ikke kun udforske plante og dyreverden. Man kan også besøge de små landsbyer hvor man kan købe f.eks. smykker og modetøj

På små kroer serverres egnsretter og i vinkældre kan man smage de gode vine. Desuden kan man besøge Chianti, et godt udgangspunkt hvis man vil på vandreture, finde kunstnens spot, smage og købe den berømte Chianti vin og afprøve det toscanske køkken.

Området omkring Firenze er en perfekt blanding af natur og kultur
1 regioner i Feriehuse i Firenze området. Vis alle

Klik for at vise kortet