{{filter.label}}

2.900 Ferieboliger i Schweiz

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Schweiz er 42.285 km2 stort og det har en befolkning på ca. 8 millioner.

Landet har en pragtfuld natur med bjergkæder, floder og søer. Det er et velegnet sted at holde ferie året rundt. Vinteren er kold med meget sne, altså et godt valg for den der ønsker at dyrke vintersport.

De samme bjerge forvaldles forår og sommer til et paradis for vandrere, hvor der før var sne, er området forvandlet til et frodigt grønt område, med blomstrende træer og marker.

Landet er delt i 26 kantoner, der tales 4 forskellige sprog og hovedstaden hedder Bern. Landets største by er Zürich. Andre større byer er Gent, Basel, Lausanne, Wintherthur og St. Gallen, men der findes også mange små bjerglandsbyer, der absolut også er et besøg værd.

Der er også smukt ved en af de mange søer og der er 1.484 ialt.

Schweiz har mange traditioner som varierer en del fra byen til bjergområder. Folkemusikken er en meget gammel tradition og her er det især harmonika, violin og " hackbrett ", der bruges. Kompositionerne der er meget gamle ogh ofte gået i arv fra generation til generation.

Desuden bruges også alpehornet med sin dybe varme stemme, som tidliger evar en kommunikationsform når hyrderne skulle kontaktes. Korsan og jodlen hører også til traditioner indenfor musikken.

Eksport: her er den vigtigste ure, men også tekstilvarer og kunsthåndværk bl.a. billedskærearbejde samt møbler.

Det schweisiske køkken er et potpourri af egnsbestemte retter. Der er flere forskellige specialiteter f.eks. fondue og chokolade er typisk for Schweiz. Mange forskellige slags pølser, ca. 350 sorter fra hele landet. Sidst og ikke mindst alpeost, som tidligere blev lavet i bjerghytterne, for at bruge mæljen mens den var frisk og for at samle forråd til den lange vinter. I dag bliver ostene røget. Der fremstilles også vine

Klik for at vise kortet