{{filter.label}}

Feriehuse i Pontresina

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

Bjergbyen Pontresine ligger på en bjergterrasse i 1.800 meters højde. Den ligger på et solrigt sted og beskyttet for vinden af Bernina Massivet.

Side det 19. århundrede har der ligget hoteller og ferieboliger i området. På samme tidspunkt blev også Bernina banen bygget, den fører over det 2.330 meter højde Bernina pas med retning mod Italien. Banen evæger sig i " udflugtsfart" forbi Morteratsch Gletscherne, og med udsyn til Piz Palü og Piz Bernina. Det er en smuk tur med panorama udsigt. Man kan også gøre holdt ved stationerne undervejs fr at nyde udsigten.

Vinter:

Rundt om den maleriske by ligger Alperne, bjergtinderne og Gletscherne. Det åbner for muligheder for skiturister og snevandrere. Maraton for langrendsløbere fører gennem byen.

For familier venter der skiområdet San Spiert med pister og skøjtebaner. Ved Diavolezzqa er der flere udfordrende skiområder, her ligger bl.a. Schweiz længste gletscher, med et fald på 85 % befinder man sig på den stejleste piste i Graubünden

Sommer:

Der er 580 km vandreveje i den spændende bjergverden. Desuden er der 400 km cykelruter og der er også mulighed for at klatre i bjergene.
Klik for at vise kortet