{{filter.label}}

Feriehuse i Mittersill

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------

I ferieregionen National Hohe Tauern ligger byen Mittersill faktisk i midten. Byen byder også på kulturelle traditioner, indkøbsmuligheder, langrend på ski og andre sportsoplevelser.

Nationalparken tilbyder også alpine oplevelser rundt om de høje bjerge, det højeste er Grossglockner ( 3798 meter), over 342 gletschere og prægtige vandfald. Det er en storslået natur. Fra udsigtspunkter har man panoramaudsigt over landskabets bjerge og dale.

En shoppingtur i Mittersill er en særlig oplevelse. Udbuddet er stort f.eks. tøj, sko og legetøj. Men der er også butikker som sælger bioprodukter, hjemmelavet chokolade, speck og hjemmebagte brød.

Og hvis man får nok af butikker kan man besøge Felberturm museet. Ved Felber kirken ligger der et lille museums område, egnsmuseet har 5000 udstillings genstande.

Hvid msn tænger til en pause fra byen kunne man besøge Schloss Mittersill der ligger højt over byen. Her kan man drikke en kop kaffe og spise en kage, medens man nyder den fantastiske udsigt.

En skøn vandretur ved Hintersee i Felbertal er en afslappende aktivitet. Søen er550 meter lang og 10 meter dyb. Ved søens nordside er der en Nationalpark undervisnigsvej, hvor der ved hjælp af oplysningstavler orienteres om søen og omgivelserne.

Vinter:

Skiområdet Panoramabahn Kitzbühler Alpen- Mittersill

Der er 215 kilometer pister og 54 liftanlæg, nonstop fra Hollerbach til Kirchberg. Og derimellem Kitzbühler Streif. I Hollenbach er der 2 ski og snowboard skoler.

Der er 200 kilometer cross country pister,. 80 kilometer vandreveje. Pisterne er til begyndere og øvede , der er muligheder for hele familien

Pister ved Panoramabahn:

blå 101 km, røde 61 km, sorte 17 km
Klik for at vise kortet