{{filter.label}}

Skiferie i Salzburgerland

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------

Salzburger Land er et malerisk bjerglandskab med søer og blomstende enge. Og der ligger også Mozarts fødeby Salzburg. Det er en af Østrigs smukkeste regioner.

Der er rigtig gode ankomst muligheder hvis man skal på ferie i regionen. Der er et stort motorvejsnet gennem Tyskland direkte til Østrig, hvis man ønsker at flyve, er der flere selskaber der flyver til Salzburg.

Hvornår rejser man til Østrig ?. Vintersportsudøvere ankommer selvfølgelig i vintermånederne. Badeferie, vandre og cykelferie er bedst i forår, sommer og efterår, marts og oktober er de mest regnfulde måneder.

I Nationalparken Hohe Tauern er der klare bjergsøer, frodige marker og fossende vandfald. Det er et område for dem der vil holde en aktiv ferie.

Salzkammergut med Wolfgangsee, Attersee og Trauensee indbyder til badning i det klare vand. Men der er mange andre fritidsaktiviteter som at vandre, ride og dyrke skisport og kultur og skisport.

Området er nærmest en sportsverden, med talrige tilbud til personer i alle aldre. Der er bl.a. 1000 kilometer vandreveje, 500 kilometer mountainbikeveje, ridesier, bjergbaner, badesøer og golfbaner.

Regionens hovedstad Salzburg er absolut et besøg værd. Der er talrige seværdigheder, festspil og den smukke gamle bydel, der er at finde på UNESCO verdensarvliste og sidst men ikke mindst de berømte Hohesalzburg's julemarked ( Østrigs smukkeste)

Da Salzburger Land er ret let at rejse til er der mange der tilbringer ferien med hele familien i dette område. Der er zoologisk have, wildparker og meget mere. Der er oplevelser heleåret, det er et rigtigt ferieland.

Klik for at vise kortet