{{filter.label}}

Villaer i Cortona

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Den middelalderlige by Cortona ligger i Arezzo regionen på en høj 500 meter over havets overflade. Lej en ferielejligheder i et af byens gamle huse. Cortona er omgivet af dale og høje. Man får brug for alle sanser hvis man vandrer ture i dalene, hvor man kan mærke duften fra pinjeskove og olivenlunde, som er noget af det man kan opleve på sin tur.

Efter en vandretur kan man sliappe af i frerielejligheden med et glas vin.

Seværdigheder: den 3000 meter lange bymur.Der er talrige rester fra etruskertiden, Piazza Duomo, hvorfra man har en fantastisk udsigt over byen og omegnen.

Når man går rundt i de smalle og stejle gader møder man byens historie, hvis man er i bil kan man parkere gratis på den store parkeringsplads ved bymuren.

Fritidsaktiviteter:

Cortona ligger sådan, at man har gode muligheder for vandre, cykelture og rideture. I nationalparken Campigna og Molterona kan man udforske den specielle flora og fauna.

Udflugter: i en af de nærliggende byer ligger den kæmpe Medici fæstning. Terrassen ved Santuario di Santa Margherita, hviorfra der er en flot udsigt til Corona, på cykel kan man cykle langs hovedkanalen der fører fra Cortona til Arezzo, som også er et besøg værd, Vinvejen i dalen, hvor man flere steder kan købe gode toscanske vine
1 regioner i Villaer i Cortona. Vis alle

Klik for at vise kortet