{{filter.label}}

Feriebolig Italien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Vil I holde ferie i Italien, så find en feriebolig her hos Italia Villas. Vi tilbyder mange forskellige boligtyper, såsom ferielejligheder, feriehuse og -villaer. Her finder I helt bestemt boliger, som passer til jeres budget, hvad enten det er en feriebolig, der primært bruges til overnatning, eller en af de mere luksuriøse ferieboliger, som har det hele inklusive en lækker swimming pool.

Med en feriebolig i Italien er der kort til kunst, kultur og natur


Fantastiske Italien er opdelt i 20 regioner, som hver bidrager med særpræg og charme. Fra Dolomitterne i nord til Sicilien i syd finder I afvekslende natur og ikke mindst kunst, kultur og arkitektur, som har dannet skole ikke blot i Italien, men også i resten af Europa.
Bjergområdet Dolomitterne er helt eminent til jer, der gerne vil på en frisk vandretur eller cykeltur og samtidig krydre oplevelsen med flot natur. Toscana byder på vinmarker så langt øjet rækker og store kulturelle oplevelser i Firenze. I Umbrien er det den grønne, frodige natur, der er varemærket, og storbyer som Rom og Milano er kapitler helt for sig selv. Rom med antikken og Milano med moden. Og så har begge byerne hver tilknyttet 2 af verdens bedste fodboldhold. Rom byder på AS Roma og SS Lazio og Milano har giganterne AC Milan og FC Internazionale.

Vælg mellem stort udvalg af feriehuse i Italien her


Vi foreslår, at I vælger et område at bo i, og så finder en feriebolig der. I finder alle vores feriehuse i Italien her på siden eller vælg et specifikt område og se på ferieboliger der.
275 regioner i Feriebolig Italien. Vis alle