{{filter.label}}

9.500 Ferieboliger i Italien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Book din ferie hos Italiavillas vi har mere end 9.500 huse og lejligheder i alle de smukke steder i Italien

Send os en e-mail med jeres ønsker og vi sender nogle forslag til jeres ferie. Vi svarer samme dag


Fra Alperne mod nord til Sicilien i syd kan Italien tilbyde sine feriegæster velkommen til et rigt udvalg af oplevelser både sommer og vinter
Ture i bjergene til fods, på cykel eller på ski.

Italien står i historiens midtpunkt når det gælder kunst, kultur og arkitektur helt tilbage til antikken. Den smuke natur med bjerge, søer og hav er også med til at tegne et billede af landet. Det er et stort land. Hvis Italien er dit næste feriemål, er det en god ide at vælge et område.

Vi kan hjælpe dig med at finde en ferielejlighed eller et hus i byen eller på landet. Vi har ferieboliger fra nord til syd.

Bjergene: Alperne danner grænsen mod nord. Men der er flere bjerglandskaber i landet, det giver mulighed for at dyrke vintersport flere steder. Men også om sommeren er der mulighed for at være aktiv: vandreture, cykelture og mountainbiking.

Havet: Italien har en kystgrænse på 7.500 km. Detr er mange muligheder for dem som hkan lide havet. Det kan blive til mange fine naturoplevelser med bugte, laguner, halvøer, fiskerlandsbyer og lange badestrande hvor man kan dyrke alle former for vandsport.

I Syditalien ligge røerne Sicilien og Sardinien og mellem Sicilien og Tunesion ligger øen Lampedusa

Klippekysten langs med Ligurien er et storslået syn når bølgerne bryder af klipperne.

De italienske søer: I hele landet er der over 1000 søer. De mest kendte og nok også de mest besøgte er Gardasøen, Iseosøen, Comosøen og Maggioresøen. Ved søerne er der smukke naturoplevelser og mulighed for at dyrke vandsport f.eks. vandski, kanosejlads, surfing, seljture og dykning

Kunst og kultur:

Italien er kendt i hele verden for kunst og kultur. Der er kunstskatte over hele landet, men det er følgende byer man forbinder med emnet: Rom, Firenze, Assisi, Venezia, Siena og Napoli. Der er et stort antal af klostre, kirker, museer, fæstninger og borge. Desuden er der mange private residencer , der fortæller om de mange adelsfamilier der er en stor del af landets historier

Mad og Vin: Hvert område i Italien har sine egnsretter og specialiteter. Man bruger de lokale råvarer, og det kan være helt enkle retter som er lavet fra bunden. Det toscanske køkken er meget berømt, ofte kan man finde en lille restaurant i en landsby, der serverer helt særlige specialiteter.

Italien er et stort vinland og kendt for sine vine verden over
419 regioner i 9.500 Ferieboliger i Italien. Vis alle

Klik for at vise kortet