{{filter.label}}

Ferieboliger i Rhone-Alpes

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Rhone Alpes er en region med fantastisk smuk og afvekslende natur. Det er den 3. største region, den er opdelt i 8 departementer: Savoire, Haute Savoire, Loire, Isere, Rhone, Ain, Drome og Ardeche. Regionens hovedstad hedder Lyon.

Regionen er meget bjergrig, mod øst ligger Alperne, mod nord ligger Jura bjergene. I alperne ligger Europas højeste bjerg ( 4810 meter).

Fridtidsaktiviteter: Området byder på optimale muligheder for skisports udøvere, nævnes skal Alpe d'Huez eller Morzine. I Isere afholdes hvertt år i april etageløb for cykler. I sommer månederne lokkes bjergbestigere til området, desuden er der afmærkede vandre stier. På Genfersøen og Lac Bouget kan man sejle i kajak.

Seværdigheder: Vinområdet Beaujolais. Loire slugten. Dammene ved Ardeche.
Hovedstaden Lyon, med en gammel bydel der hører til verdenskulturarv. Der er et stort kunstmuseum med ca. 15.000 værker.
Byen Grenoble med panoramaudsigt over alperne, pargtfulde huse og smukke pladser samt museer.
Kurbyerne Thonon- les Bains og Evian les-Bains. Andre serværdigheder kan være slotte, klostre f.eks. ses i Loire slotten la Roche.

Det alpine køkken: restauranterne er stjernebestrøede. Specialiteterne er
mange f.eks. stegt høne, pølsevarer fra Lyon, fisk fra Genfersøen, lækre ostesorter.

Klima: Regionen er særlig kendt for vintersport og har flere gange været centrum for de olympiske lege. Klimaet er meget afvekslende, om vinteren er det yderst koldt i højderne. Men trods det, er der også områder i regionen, hvor der er varme så lavendelmarkerne blomstrer og oliventræer kan trives, meget fascinerende landskaber
1 regioner i Ferieboliger i Rhone-Alpes. Vis alle