{{filter.label}}

Ferieboliger i Rhone-Alpes

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------

Den franske region Rhone Alpes er et vidunderligt naturområde, præget af floden Rhone og bjergene.

Alpint skisport for såvel øvede som begyndere kan udøve der sport her. Områdets mange kurbyer tiltrækker hvert år mange feriegæster. Der er mulighed for at tage på udflugter i regionen, der byder på mange seværdigheder indenfor kunst, kultur samt afslappende ture i den skønne natur.

Seværdigheder i regionen:

Regionen er først og fremmest kendt af skisports udøvere og for alle der vil holde en aktiv ferie.

Byen Lyons historiske centrum har mindesmærker fra romertiden. Man får en helt særlig oplevelse hvis man går gennem Presquil, Croix-Rousse og Vieux Lyon, så vil man kunne se historiske bygninger og arkitektur fra renaissancen, samt kunstgallerier. Der er også mange muligheder for at besøge restauranter, forretninger og cafeer .

I Perouges gamle bydel er der mange seværdigheder, museer, spændende bygninger og forretninger, desuden er byen kendt for sine talrige håndværks virksomheder.

Vienne er også rig på historiske mindesmærker, ruiner af bygninger fra romertiden, middelalderlige kirker og flere kunstudstillinger.

Det er også i denne region man finder den berømte Beaujolais vingade, den besøges årligt af mange turister der vil smage og købe de berømte franske vine. Netop i dette område ligger der mange byer og landsbyer der er interessante at besøge.

I den maleriske by Annecy ses en borg fra det 12. århundrede. Byen kalde også " alpernes Venezia". Hvis man går en tur gennem byens smalle gader ser man de mange kanaler.

Aktiviteter Sommer:

Provinsen har mange naturbeskyttede områder bl.a. Vaniose og Erinc. Disse områder er velbesøgt af vandrere, der arrangeres guidede ture.

På en tur rundt i regionens smukke natur kan man også se flere floder og søer, Annecy, Lehman, Bouget og den skønne Genfersø er steder som er kendte , her kan man holde en afslappende ferie.

For dem der gerne vil have indkøbsmuligheder er Lyon en god ide, her er shoppingcentre, specialforretninger, samt et utal af restauranter og cafeer

Vinter:

De fleste turister forbinder denne maleriske provins med vinteraktiviteter. Her ligger skiområdet Courchevel med hoteller og feriehuse. Og det verdensberømte Mant Blanc, som besøges af klatrere fra hele verden.

Skiområderne La Tania, Meribol.Mottarat, Brides-les-Bains, orelle og Les Menuires alle med et stort netværk af skipister. Det er områder der tiltrækker begyndere som øvede.

I nærheden af Evian-les Bains og Aix les Bains findes varme kilder, området er kendt for sine thermalbade, gæsterne kan også benytte sig af en række wellness centre, desuden er der svømmehaller, sportscentre og restauranter.

Arrangementer:

Juleferien er en periode hvor kultur og traditionelle arrangementer er på sit højeste. Hver lille by har sin tradition og sine fester. Det hele begynder i starten af december med lysfesten i Lyon. Den fandt sted første gang i 1852 og til netop denne fest knytter der sig en interessant historie. I midten af det 19. århundrede blev der opstillet en statue, den var forgyldt og forestillede Jomfru Maria, men på denne tid af året kunne man ikke se statuen ved mørkets frembrud. Og for at ære Jomfru Marie begyndte indbyggerne i byen at sætte lys i vinduerne. Og fra 1852 fandt den symbolske handling sted, man har siden set en by hvor alle bygninger og vartegn er belyst også kaldet " lysets festival"

I Montelimar er der hvert år i slutningen af december en krybbeudstilling. Det er et stort antal udstillings genstande fra private samlinger. Og der er nogen tilbage fra det 18. århundrede, men også nogle der er fremstillet af nyere kunstnere. Udstillingen er et stort udflugtsmål.

I Grignan , en smuk bjerglandsby er der hver juleaften en udstilling med flotte dekorationer, besøgende kan se udstillingen på et område på ca 1.000 kvm. hvor huse, dyrefigurer og verdens største julekrybbe står.

Gastronomi:
Regionen har fine kulinariske traditioner. Det gælder de mange lækre menuer der serveres på de mange restauranter. De lokale oste er meget berømte og findes i et utal af sorter. Man må naturligvis ikke glemme at smage de fremragende vine
2 regioner i Ferieboliger i Rhone-Alpes. Vis alle

Klik for at vise kortet