{{filter.label}}

Skiferie i Haute Savoie

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------
Haute Savoie er et bemærkelsesværdigt område. Det er et paradis for bjergbestigere og skisportsudøvere. Der er naturbeskyttede områder, kurbyer, vintersportsbyer, byen Annecy også kaldet alpernes venezia og alle de lækre savoysiske specialiteter.

Alperne er det foretrukne mål for den der holder af landskaber og aktiviteter i den frie natur. Naturen er en fryd for vandere og sportsudøvere. Vandreture i nationalparken Vanoise, løbeture og sidst men ikke mindst bjergklatre ture i bjergmassivet. Vandsport ved Aiguebelette, Annecy, Bouget og Serre-Poncon. Det kan være svært at vælge blandt de mange aktiviteter alpeområdet byder på.

Alpernes talrige tilbud på naturoplevelser kan ikke stå alene. Der er også en stor arkitektonisk arv. I Chambery, Annecy, Chamonix-Mont Blanc. Museer i Grenoble, fæstningern i Mont Dauphin, de gamle stenhuse i Bonneval-sur-Arc og de små stejle gyder i La Grave

Når man rejser gennem Alperne må man ikke glemme at prøve de mange gode produkter og specialiteter som bjergområdet er så berømt for. Nævnes kan: oste, pølser og vin fra Savoyen, Tartiflette, Raclette, pateer og lækre kager

Klik for at vise kortet