{{filter.label}}

Ferie i Pazin

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Her finder du et spændende mål for din ferie, den lille romantiske by Pazin, som ligger i Istriens hjerte ca. 30 km fra Porec. Her kan du holde en aktiv ferie, området er velegnet til vandre og cykelture, hvor du samtidig kan udforske den smukke natur omkring Pazin og nabobyen Beram.

Den berømte forfatter Jules Verne blev inspireret i Pazin. I sin roman Mathias Sandorf hvor han beskriver Pazins kastel. I dag er borgen en af de mest velbevarede i Istrien.

For alle der vil nyde ferien på den smukke grønne halvø Istrien, er Pazin et ferieparadis omgivet af høje og slugter. Efter en trave beller cykeltur kan du lade dig afkøle under det herlige vandfald ved badestedet Zarici Krov, hvor man også finder et klatreanlæg.

Om aftenen kan man spise på en Konobas, en restaurant eller en taverna, hvor man kan få et godt indblik i det gode Istriske køkken, til middagen hører et glas af den berømte Malvasier vin. Hvis man trænger til en spadseretur, kan man gå en tur i de små gader i den gamle bydel. Man kan også vælge at besøge en af de små clubs eller barer.

Pazin er en ferieby for alle deer vil holde en rolig ferie , man lejer en feriebolig slapper af, nyder nature, men man kan også benytte sig af de mange muligheder der er af fritids og sportsaktiviteter.

Da Pazin ligger i hjeret af Istrien råder den ikke over en badestrand. Men der er mulighed for at bade ved vandfaldet og Paziski Krov. Det er et fint sted, hvor man kan lade sig afkøle i det klare vand fra vandfaldet, der er også et plateau hvor man kan solbade.

Andre badestrande finder man øst for Pazin, rivieraen ved Rabac ( 34 km) og mod vest ved Porec ( 33 km), Novigrad ( 50 km) og Visar ( 38 km)

Seværdigheder: Kastel Pazin, som tidligere var ejet af private, men i dag er det museum. På kastellet er der også etnografisk museum

Paziner grotten, der ligger i en slugt under Paziner kastellet

Kirken Sv. Nikola: kirken er bygget i 13. århundrede. Inde i kirken er den prydet med fresker og loftsmalerier
Klik for at vise kortet