{{filter.label}}

1.450 ferieboliger i Istrien - et smukt ferieområde

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Istrien i Kroatien er et virkeligt populært ferieområde og det er fuldt forståeligt. Den store halvø, som du finder i Adriaterhavet mellem Triestebugten og Kvarnerbugten byder på optimale muligheder for fantastiske ferieoplevelser.
Men hvor skal I bo? Vi tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i form af ferielejligheder og feriehuse, som giver jer en skøn base, når I puster ud og slapper af mellem turene til for eksempel borgruiner, fiskerlandsbyer eller måske er I mere interesseret i at finde trøfler? Denne dejlige spise kan opleves i efteråret, hvor der er decideret tale om trøffeljagt i et af de mest eftertragtede trøffelområder i Europa.

Romantikken er i højsædet


I sommersæsonen er det ofte Adriaterhavet med det flotte og klare vand, der trækker publikum til, lige som der er rig mulighed for at opleve små romantiske byer fulde af atmosfære. Eller hvad med et par af de mere end 1500 grotter der findes ved Porec, som er en by, der kan dateres tilbage til middelalderen?
Som du kan se venter der masser af oplevelser, når I tager på ferie i Istrien, og har du spørgsmål til booking af feriebolig i området, så kontakt os gerne. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på [email protected] og på telefon 22901567.

Klik for at vise kortet