{{filter.label}}

Book en ferielejlighed i Umag

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
I den nordlige del af Istrien ligger hvnebyen Umag. Byen har mange tilbud af forskellig art til deres feriegæster. Man kan vælge at holde badeferie. Vandet er rent og klart ved de mange strande,hvor man også kan dyrke sport. Strandene er familievenlige og overalt ses det blå flag.

Man kan også vælge at gå en tur i den gamle bydel der stadig bærer præg af middelalder. Det centrale punkt er pladsen Trg Slobode, hvor man kan handle eller besøge en restaurant, taverna eller konobas hvor man kan nyde hjemmelavede vildtretter, fiskeretter og den berømte istriske trøffel. Spisekortet byder på et stort udvalg, middagen kunne sluttes med specialiteter som f.eks. pinca, fritule eller krostule.

Umags beliggendehed gør det muligt at tage på udflugt til både italien og Slovenien, da byen ligger tæt på Triest i Italien og den slovenske hovedstad Ljbljana. Det er er af stor betydning for en vellykket ferie, at man har en hyggelig feriebolig og her kan vi hjælpe dig.

Umags natteliv byder på discoteker, kulturelle arrangementer, koncerter samt hyggelige barer.

Tag på en rigtig hyggelig familieferie, med sport, strande og underholdning

Strande: strandene i Umag er en blanding af kisel og klippestrande, badeplateauter og solpladser.

Strand Kanova- Kamp Park Umag stranden, som er en klippestrand, ligger i bugten Karigador. Der er solterrasser med trin ned til havet. Der er fritidsaktiviteter og der er mulighed for at udøve sport. Desuden er der restauranter og butikker

Strand Kanea: den ligger ca . 8 km nord for Umag, det er en kiselstrand og en af de skønneste strande ved Istriens vestkyst. Desuden er den velegnet for familier med børn, der er fritids og sportsmuligheder. Der er træer hvorunder man kan søge skygge.

Strand Laguna Stella Maris: restauranter og fritidsaktiviteter gør at det er en af de meget besøgte strande. Det er en kiselstrand, beliggende 3 km fra Umag

Strand Sol Polynesia: stranden ligger ved et stort ferieanlæg ca. 3,5 km nord for Umag. Klippestranden har solterrasser og 2 swimmingpools. Stranden er især besøgt af unge mennnesker.

Strand Katoro: den ligger 500 meter fra den gamle bydel og her venter fritids og sportsaktiviteter. Bl.a. vandrutsjebane, legeplads og andre tilbud til børn. Det er en kiselstrand med onklædningskabinerog brusebad

Strand Aurora: beliggende ca. 2 km fra den gamle bydel. Der er solterrasse og liggestole og parasoller kan lejes. Der et et udvalg af vandsportsaktiviteter.

Seværdigheder:

Kirken Maria Himmelfart og klokketårnet Pellegrinis. Kikren blev bygget i 1757, den ligger i den gamle bydel ved Trg Slobode. Ved siden af kirken står klokketårnet, som et arkitektonisk mesterværk

I Gradski Musuej ligger bynuseet, hvor man kan se arkæologiske fund fra bl.a. romertiden.

En spadseretur gennem byens middelalderlige centrum med smalle gader og historiske bygninger.

Fyrtårnet: det er det ældste aktive fyrtårn og det står på Kroatiens vestlige punkt. Der siges at det har været i brug siden det 19. århundrede. Tårnet er 36 meter højt.
Klik for at vise kortet