{{filter.label}}

Book et hus i Vodnjan

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Der er mange interessante feriemål i Istrien, et af dem kunne være den lille historiske by Vodnjan. Den ligger i den sydvestlige del blot 12 km fra metropolen Pula og 25 km fra byen Rovinj. Vodnjan er for feriegæster , der interesserer sig for kunst og kultur, det helt rigtige feriemål.

Vi kan tilbyde et rigt variereet udbud af ferieboliger af forskellig art og størrelse, det er vigtigt at have en sikker base.

Når man ankommer til Vodnjan kan man se det 60 meter høje kirketårn på lang afstand. Kikren St. Blasius er den største sakrale bygning i Istrien. Fra kirken bevæger man sig nærmest ind i en historisk kulisse, hvorfra de mange turister går videre til byens midtpunkt og smukkeste plet rådhuspladsen.

Man kan foretage en tidsrejse ved at gå en tur rundt i de små smalle gader gennem forskellige epoker af Vodnjans historie. Man kan se prægtige bygningsværker, et stort palads, små stenhuse og bevæge sig gennem Istriens smalleste og korteste gade.

På det kulinariske område kan man få en god oplevelse. Der er talrige restauranter, konobas og sdmå kroer, der serverer de lækreste specialiteter. Vodnjan er kendt for sine udmærkede vine og sin fremragende olivenolie.

I Vodnjan kan man holde en rolig og afslappende ferie lidt væk fra de store feriebyer. En ferie med kunst, kultur og arkitektur.

Hvisman vil have en dag ved havet eller en skøn strand vil det være muligt at få det ønske opfyldt ved at køre blot ca. 15 minutter til Pula.

Seværdigheder: kirken Hl. Blasius stod færdig år 1800 efter en byggetid på 40 år. Den blev bygget på et fundament af en tidligere kirke.

Rådhuspladsen: der er omgivet af smukke bygninger Davanza paladset, biblioteket, Bembo og Benussi huset.

Kazun: et typisk hus fra det vestlige Istrien, bygget af kampesten. Ca 20-30 kvm. Var tidligere opholdssted for hyrder og dens dyr i tilfælde af dårligt vejr.

Museet i Bettica paladset: det er bygget i det 14. århundrede. Museet har siden 2008 , efter en lang renovering blevet Vodnjans hjemstavnsmuseum.

Der er mange kirker og centrale bygninger i Vodnjan. Der er udstillinger med sakral kunst i alt ca 730 udstillingsgenstande
Klik for at vise kortet