{{filter.label}}

Book et hus i Vodnjan

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den historiske by Vodnjan ligger i den sydvestlige del af regionen Istrien. For kunst og kulturinteressserede er byen det perfekte feriemål. Byen ligger centralt 12 km fra Pula og 25 km fra feriebyen Rovinj.

Når man ankommer til byen kan man se det 60 meter høje kirketårn på St. Blasius Basilika, som er et af Istriens største sakrale bygningsværker. Man kan foretage en historisk byvandring, det vil sige at man kan se fortidens arkitektoniske perler og se Istriens korteste og smalleste gade.

I Vodnjan kan man få en rolig og aqfslappende ferie lidt væk fra de store feriebyer. En ferie med kultur, kunst smukke naturomgivelser og dejlige strande. Man kan også få kulinariske oplevelser på et meget højt plan, samt udmærkede vine.


Seværdigheder: Den store St. Blasius. I byen er der mange kirker, kapeller og større samlinger af kunstgenstande. Følgende kirker er interessanteat besøge : Sv. Jakova, S. Madone Traversi, Sv. Katarine og mange andre

Rådhuspladsen , der er omgivet af flotte bygninger, bl.a. Davanza paladset, biblioteket, Bembo og Benussi huset

Musset for Vodnjan i Bettica er bymuseum, det blev bygget i 14. århundrede og renoveret i 2008. Udstillinger med paladsets historie, arkæologiske fund og malerisamling