{{filter.label}}

Ferieboliger i Finale Ligure

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
I provinsen Savona ca. 60 km syd for Genova ved palmeriviraen ligger området Finale Ligure. Dette område ved den liguriske kyst består af byerne Varigotti, Finale Marina, Finalpia og Finalborgo. De 4 byer ligger langs med den bjergrige kyst, som kan være op til 100 meter høje. Byerne ligger nærmest og trykker sig op ad disse bjerge. Ved kysten kan man nyde det azurblå hav. Og bagved ser man så bjergene, hvor nogle af dem er bevokset med gamle pinjetræer og blomster der kan vokse i den tørre jord.

Den største af de 4 byer er Finale Ligure. Den gamle bydel har smalle gader, med små fleretagers huse med balkoner og blomsterkrukker. Den middelalderlige arkitektur præger bybilledet, der er restauranter og små cafeer, hvor man kan sidde ude og iagttage den levende by. Ved stranden er der en lang strandpromenade der er indrammet af palmer.

På byens torve er der også liv og røre, på en af de barokke torve ligger kirken San Giovanni Battisti, den er ikke så stor, men et besøg værd.

Mange vil nok tilbringe ferien ved den kilometer lange strand i området Finale Ligure. Men hvis man vil have en mere sportslig ferie, er der mulighed for at opleve bjergene med stejle strænter og små veje der er velgnet for mountainbikere og vandrere.

Men i Finale Ligure er der også mulighed for at klatre op ad kalkstensvægge, for øvede klatrere kan man prøve kræfter i bjergene
Klik for at vise kortet