{{filter.label}}

Skiferie i Zell am See

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Ferie i Zell am See- Kaprun området. Både i Zell am See og Kaprun med skiområdet Kitlzsteinhorn ved Kaprun er yndede ferieområder.

Kaprun ligger ved foden af det høje bjerg med gletscherområdet. Byen bliver derfor naturligt centrum for fritidssport og bjerget hæver sig højt over byen, derfor er det feriemål for mange mennesker året rundt, hvor hele familien kan nyde den skønne natur, kulturelle seværdigheder og mange kulinariske oplevelser.

Borg Kaprun fra det 12. århundrede ligger højt over byen som en majestæt der passer på byen. Tidligere var den da også en fæstning. I dag er borgen hjemsted for mange kulturelle arrangementer.

Man kan få en skøn naturoplevelse hvis man vandrer gennen Sigmund Thun-Klamm, her ommer man tæt på de fossende vandmasser ved Kapruner Ache. Før i tiden var der skovarbejdere der byggede broer. I dag vandrer man på trapper gennem slugten, mens man fornemmer vandets enorme kraft.

Sport og aktiviteter:

Om vinteren er det vintersporten der tiltrækker feriegæsterne. Om sommeren lokker Kitzsteinhorn mountainbikere og vandrere til området. Nationalparken Hohe Tauern, der ligger i 3000 meters højde, et område hvor man kan opleve sommersne og den smukke alpine natur.

Familienberg Maiskogel er som navnet siger et sted med oplevelser for hele familien, såvel sommer som vinter. Sport, action, lege, spil og kulinariske nydelser. Npr man vender tilbage trær efter vandring i bjergene, kan man slappe af i " Therme og Wellness Resort Tauern Spa"

Skiområdet Kitzstein -Kaprun

Direkte fra Kaprun er der svævebane til Maiskogel og til gletscher området Kitzsteinhorn. Der er snegaranti fra novenber til april.

Kitzsteinhorn er ikke blot en gletscher, men et højt beliggende skiområde, der byder på oplevelser for dem der vil dyrke akpint skiløb Og i en højde på 2.500-3.000 meter er der 3 førsteklasses snowparker. Alle baner bliver efterset hver dag og der er afvekslende sværhedsgrader.

Kitzsteinhorn bjergstation ligger i 3029 meters højde. Det er et elsket udflugtsmål med Cinema 3000 og udsigtsplatformene " Top of Salzburg" og " National Galleri". Der er talrige restauranter, barer og hytter med spændende kulinariske tilbud.

Highlights:

Ice Camp præsenteret af Audi Quattro, 3 igloo's med udstilling af iskunst, is-bar, Audi show room, garderobe faciliteter, solterrasse med liggestole. Åben fra januar til midt i april.

Black Mamba med pister med 63 % stejl nedkørsel

Eagle Line: sjov piste for børn

Gletscher pisten: 2.900 meters højde
Klik for at vise kortet