{{filter.label}}

Skiferie i Annaberg

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Sommerferie vandreture i Annaberg- Lungötz, der er rigtig mange vandreture for hele familien og i flere sværhedsgrader.

Her er forskellige forslag:

Vandretur kombineret med kabinesvævebane. På med vandreskoene og så op ad bjerget via vandreruter til panoramaudsigt på toppen. Man kan også tage svævebanen i området Zwieselalm i Annaberg Dachstein, på bjerget er der hytter og på toppen ses et tårn.


Der er også ture med guide til nogle specielle steder. 5 af ugens dage har man mulighed for at deltage i en udsædvanlig vandretur. Man kan opleve solnedgang over bjerget. Opælev de fantastiske kilder elleer prøv at vandre i de kejserlige fodsport i vandreregionen Dachstein West i Annaberg-Lungötz

Der er også mulighed for at vandre fra hytte til hytte rundt om Gosaukamm. Det er en helt særlig oplevelse at holde vandreferie. Det er som om tiden står stille , man går i den smuke natur, og mens man går fra hytte til hytte varierer omgivelserne fra dag til dag.

Der er også pilgrimsveje med mødested i Annaberg der er 3 pilgrimsveje : Leohardvej, Ruptersvej og Arnovej.

Ved Kraft-Logenplatz, hvor der står en statue af byens skytshelgen Den hellige Anna. Det er et område hvor man nærmest kan høre stilheden, og hvor pilgrimme samler kræfter. Før man fortsætter sin vandring gennem en skov, der fører hen til en trappe ( 200 trin), vejen kaldes " Bauch-Beine-Po " vejen

Annaberg-Lungötz i vandreområde Dachstein West, har et utal af vandreveje for familier i alle aldersklasser. Vandrevejene går gennem naturskønne områder. Der er hytter, hvor man kan tage et hvil eller evt. overnatte.

Udflugter i Salzburger land:

Området Annaberg-Lungötz ligger i Salzburger Tennengau. Der er mange idylliske landsbyer i området, der er oplagte udflugtsmål, fordi der er mange seværdigheder gemt. Hvis man tager lidt længere væk, ja man behøver blot at køre 1 time i bil, så er man enten i Salzburg eller kejlserbyen Bad Ischgl.

I Annaber er der også spor fra kejsertiden. Den hytte hvor kejserinde Sissi boede engang om sommeren. Der er guidet tur hen til hytten. Soveværelset i hytten kan ses, men ikke benyttes.

Efterårsvandring i Annaberg-Lungötz er en fantastisk oplevelse, hvor man lige ka nå at se de smukke efterårsfarver inden sneen dækker området. På turen kunne man passende prøve at nyde nogle af de kulinariske tilbud og også opleve nogle af bde gamle skikke der knytter sig til området om efteråret.

Vinter:

Skiregionen viser sig fra den skønneste side, befolkningen er gæstfrie og hjælpsomme i regionen ligger Dreieck Linz- Salzburg- Dachstein

Dachstein er en charmerende landsby. Salzkammergut samt Annaberg og Russbach er hjemsted for store skisportsnavne. Det er et 1, klasses skiområde.

Dachstein har et elsket område for alle der vil dyrke denne form for skisport, pisterne er i top, udsigten fra stedet er fantastisk, der er flere skilifter og hytter. Noget særligt er de sammenhængende skiruter Panaronda med sammenlagt 44 kilomer ialt. Dette gælder ikke blot Dachstein West men mange regioner i Østrig

Området er også velegnet for hele familien. Der er mange børnevenlig aktiviteter. Der er skiskoler, øvelifter og børneklubber. Der er også nogle steder hvor der er indendørs legerum til børnene.

Pister: blå 15 kilomer, røde 33 kilomer og sorte 4 kilometer
Klik for at vise kortet