{{filter.label}}

Ferie i Bruck

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Den charmerende ferieby Bruck ligger i Salzburgerland. Ikke lagt fra Bruck ligger Glocknerstrasse og hvis man befinder sig der, er man i et af de største og beste skiområder i Salzburger Land. I naboområdet ligger Zeller See og Schmittenhöhe hvorfra man har panorama udsigt .

Et stort område bl.a. nationalparken Tauern og gletscherområdet Kitzhorn, i dette område er der ekstremt teknisk svære pister. Men der findes 77 andre pistekilometer i Salzburgerland, i foprskellige særhedsgrader, og hvor man undervejs kan opleve naturen og hvor man kan gøre holdt ved de mange udsigtspunkter.

Det mest familievenllge skiområde i Salzburger Land er Famienberg Maiskogel i centrum af Kaprun, som ikke ligger ret langt fra Bruck. Men også i Uttendorf ligger der et familieområde.

I vinteren 2016/2017 blev der lavet en forbindelse mellem Zell am See og Vienhofen via en tovbane, dermed fik skiløberne endnu 270 piste kilometer ekstra til rådighed.

I vinteren 2015/2016 blev skiområdet Skicircus Saalbach Hinterglemm , Leogang Fieberbrunn forbedret for snowboardere.

For børnefamilier findes der øvelifter, det er i naboområdet Fusch ved Grossglockner. Det ligger i et naturlandsab med skøn udsigt. Det er et velegnet område for børn og begyndere.

En fast tradition: apres Ski i Zell am See og Kaprun, ja i bjergene og dalene fejres livet. Lge fra morgenstunden er der party. Det er festligt og man møder folk fra andre lande at kede. Der er musik, barer, discoteker i skihytter og gæstehuse.

Seværdigheder:

Kirken Maria auf dem Eise

Mindesmrækerne : Lindenbeim Kirchenwirt, Gafelbauern, Weissdorn am Niderhofberg, Eiche beim Wolfergut
Klik for at vise kortet