{{filter.label}}

Ferieboliger i Chamonix

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------Skiløbernes paradis ligger ved foden af Mont Blanc. Her er skipister og talrige skilifter. I byens gamle bydel ligger Palads Chamonix med alpemuseum og med bl.a. en samling af antikviteter.

Chamonix ligger i dalen Arve der forener sig med Arveyron ved afløbet fra gletscheren Mer de Glace.

Chamonik er en by med flere bydele: Les Bossons, Le Praz de Chamonix, Les Tines og Le Lavancher. Desuden byen Angentiere med skiområdet Le Grand Montetes.

Chamonix er forbundet med Schweiz med passet Col de Montets ( 1461 meter). Der er togafgange fra Chamonix-Mont Blanc til mange store byer i Frankrig bla. Paris.

Til chamonix - Mont Blanc hører skiområderne Le Brevent og La Flegere. La Flegere er velegnet til familier med børn, mens Le Brevent er til de øvede skiløbere, de 2 områder er forbundet med hinanden. Desuden er der et lille skiområde Les Planards der er velegnet for begyndere. Til øvede skiløbere er skiområdet Domain de Balme til Le Tour ( 1480 m) og til Vallorcine (1260 m) velegnet. Der er kabinelifter til området.


Skiområderne i den østlige del af Chamonix dalen er forbundet med hinanden med hendholdsvis busser og tog, såman kan med skipas MontBlanc benytte sig af ialt 700 km skipister.

I Chamonix ligger det nationale centrum for skisport og alpin skiløb. Skiområdet Aiguelle du Midi ( 3842 m) med Europas 2. højeste svævebane som også fører hen til udgangspunket for bjergbestigere, som vil bestige Mont Blanc
Klik for at vise kortet