{{filter.label}}

Lej et feriehus i Empuriabrava

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Feriebyen Empuriabrava ligger vest for Roses lige hvor floden Murga munder ud i Middelhavet.

Byen går også under navnet " Europas største Marina " , det er en moderne ferieby med et stort udbud af ferielejligheder og huse, der næsten alle har anlægsplads, hor store både og luksus yachter ligger.

Seværdigheder:

I den historiske midby i Castello d' Empuria ligger La Casa Gran, hor der bor en rig adelsfamilie, bygningen er et smukt billede ad den katalanske arkitektur fra det 14. og 15. århundrede.

La Torre Carlista er en fæstning fra sidste halvdel af det 19. århundrede.

Naturpark Aiguamolls L' Emporda ligger lidt sydvest fra Empuriabrava. Det er et 5.000 hektar stort naturområde, hvor mange fuglearter holder til.

Byen har en fremragende infrastruktur, der er gode muligheder for indkøb og der er mange underholdningstilbud.

Marina med plads til over 2.500 både. Der er badestrand og sportstilbud. Der er også faldskærmsudspring, der er flyveplads i byens udkant. Museet Paroquial med kunstværker og historiske malerier.

Udflugter:

Det er muligt at leje en båd og sejle den ca. 30 kilomete lange tur rundt i et net af kanaler. Marinaen forbinder Empuriabrava via kanalen med det åbne hav.

Cykeltur på 40 kilometer lanfs Muga er en vidunderlig oplevelse , egnet for hele familien. Muga er såvel cykel som vandrevej.

Knap 6 kilometer fra Empuriabrava ligger den interessante kirke Basilica de Santa Maria, opførelsen af kirken blev påbegyndt i det 13. århundrede. Kirkens indre har en imponerende størrelse og man får en helt særlig fornemmelse når man træder ind i det nærmest halagtige kirkerum.

Arrangementer:

En af de store fester er Ridderfestspillene, en af regionens store kulturelle begivenheder med ridderturneringer og gademarkeder m.m., er nærmest en tidsrejse tilbage til middelalderen.
Klik for at vise kortet