{{filter.label}}

Feriehuse i Blanes

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Blanes området i provinsen Girona ved Torderas udmunding, der er en ca. 4 kilometer lang kyst, en del af den er klippekyst , men der er også små rolige badebugter.

Sant Joan Burg, der blev bygget af grev Cabura midt i det 13. århundrede. Tårnet stammer fra Karl dem 5. tid. En særlig seværdighed er den gotiske brønd som grevens datter fik anlagt i slutningen af det 14. århundrede.

Ca. 4 kilometer udenfor Blanes ligger kirken Nuestra Senora la Esperanza og kapellet Santa Barbara. I Blanes kan man nyde 2 botaniske haver: Mar i Nutra og Pinya Rosa.

Der er følgende strande: Treumal, Santa, Francese, Santa Ana, Blanes og S' Abanell

Blanes er Costa Brava's sydligste punkt og det er til forskel fra andre, byen ved kysten ikke en by der lever af turisme. Derfor er det ikke masseturisme der præger byen.

Man kan næsten dele byen i 2 dele, den gamle bydel mod nordøst og fiskerihavnen og ferieboligerne mod sydvest. De 2 bydele er forbundet via en strandpromenade. Den sydvestlige del grænser op til provinsen Barcelona.

Arangementer:

21-27 juli : stor fest til ære for byens skytsengle Santa Anna og Sant Joaquin med festfyrværkeri om aftenene kl. 22.30

2 halvdel af august månbed: Fiesta Menor, en lille byfest til ære for den hellige Sant Bonos Maximia.

Forbindelser til omegnen:

Blanes er den eneste ferieby , der har direkte togforbindelse til Barcelona . Banegården ( Estacio) er beliggende udenfor centrum. Der er bybus der kører regemæssigt til Lloret de Mar
Klik for at vise kortet