{{filter.label}}

Book en feriebolig i Crikvenica

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------


I over 100 år har byen Crikvenica været feriegæsters foretrukne rejsemål. Byen i Kvarnerbugten. Der er mange indkvarteringsmuligheder, ferielejligheder, huse og store villaer. Byen har en helt særlig charme og atmosfære. Der er skønne strande , frisk luft og rent og krystalklart vand.

Man kan også sige, at Crikvenicva er synonym med familoieferie, de flade strande og tilbud med aktiviteter som sport og underholdning for hele familien

Om aftenen kan man besøge en af de mange restauranteer eller Konobas, hvor man kan få serveret originale egnsretter f. eks. rupice som er en fiskeret. Man kan ecvt. slutte dagen af med en spadseretur mellem palmerne langs strandpromenaden. Man kunne også slutte dagen med et glas vin på en bar.

Strande: Byen mest elskede strand er sandstranden Crni Mol. Siden 2007 har stranden haft det blå flag. Man skal betale gebyr for at benytte stranden, men så er man sikker på en god badedag. Der er liggestole og parasoller. For små gæster er der legepladds, med trampolin og en stor vandrutsjebane. For voksne er der muligheder som vandski, paragliding, bananbåde eller beachvolley bane. Der er brusebade fordelt over stranden, der er barer og restauranter, der er redningsstation.

Strand Balustrada: stranden ligger langs med den smukke strandpromenade. Ved stranden er der legeplads, og man kan leje liggestole, parasoller og cykelbåde. Der er restaurant og bar samt omklædningsrum og brusebad.

Strandcentrum: stranden ligger syd for havnen bag kastellet. For små badegæster er der legeplads og trampolin. Liggestole og solskærm kan lejes, forfriskninger kan købes i strandshoppen.

Strand Kastel: den ligger lige ved siden af strandcentrum. Der er fritidsaktiviteter, børnelegeplads, omklædningsrum og toiletter. Parasoller og liggestole kan lejes. Ved kasteller er der strandcafe og en restaurant.

Strand Lucica: den ligger syd for Crikvenica. Det er en kisel og klippestrand. Der er sportsmuligheder, børneaktiviteter, toiletter med brusebad, omklædningsrum og liggestole og solparasoller kan lejes. Der er en strandcafe og en restaurant.

Seværdigheder: langs hele Rivieraen er der flere seværdigheder. Skrale bygninger, skulpturer og Kalvariga højen sam akvariet.

Skulpturparken: her kan man se skulpturer af billedhuggeren Dusan Dzamojas.

Kikren del hellige Anton fra det 17. århudnrede i renaissance barok stil. Inde i kirken ser man over alteret et maleri af den hellige Anton.

Kirken Maria Himmelfart: den er fra det 15. århundrede og dermed byens ældste kirke. Den er bygget sammen med et Pauliner kloster

Akvariet: med 100 forskellige fiskearter.

Underholdning og fritid:

Der er et stort udvalg af af fritids og underholnings aktiviteter så der er noget for enhver smag.

Dykkerskole med adgang foor både begyndere og øvede

Fiskeri: man skal have fiskekort, som fås på turistkontoret.

For vandre og trekking er der anlagte ruter.

Cykling: der er mange cykelruter i omegnen. Hvis man vil vandre er der afmærkede veje.

Andre sportsmuligheder: tennis, bordtennis, fodbold, trampolin, minigolf og badminton.

Arrangementer: fra maj til efteråret er der daglig i Crikvenica og omegn, tilbud om fester og events. F.eks. byfest i Crikvenica, fiskeruge, sommerspil. Turisternes dag med fisk og vinbuffet og natbådture.

Andre tilbud: der er hospital, apotek og læge. Der er banker og vekselautomater, posthus. Der er store supermarkeder, fiskemarked, grøntmarked og mange andre indkøbsmuligheder bl.a. specialbutikker

Der er et stort udvalg af restauranter, konobas,barer og cafeer
Klik for at vise kortet