{{filter.label}}

Udforsk det smukke område ved Dubrovniks Riviera

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Betegnelsen Dubrovnik Riviera , er en kyststrækning fra Reika Dubrovacka til Peljesac. Det er et område med mulighed fo at få mange skønne ferieoplevelser. Der er guidede ture i klipper og kløfter, samt vandreture langs olivenhegn og vinmarker. Man kan også opleve århundrede gamle traditioner f.eks folkedans og den temperamentsfulde dans Lindo.

Rijeka Dubrovka er et område med fantastisk afvekslende natur, med olivenhegn, vinmarker, mange floder, bugte og kløfter. I Rijeka Dubrovackas Marina, i den helt specielle naturhavn, ligger der mange yachter fra hele verden hele vinteren.

Veliki og Mali Zaton: Begge byer har en malerisk natur og i bugten kan man nyde de dejlige sandstrande. Der er flere gode restauranter

Orasac: en ualmindelig smuk by og en skøn strand. Man kan besøge slottet Sodarina, hvor der er en udmærket restaurant

Trstena: Naturskøn by, med lange kulturtraditioner. I svunden tid var byen opholdssted for en kendt Dubrovniker, familien Gucetic, der boede på et slot. Familiens omgangskreds var kunstnere, digtere og naturelskere, de satte deres præg på byen og især i slotsparker der, da nogen af gæsterne medbragte særlig sjældne planter. Men desværre brændte hele byen ned i 1991. Byen har gennem lang tid været under genopbygning. Og i dag besøger turisterne igen byen.

Stano: er en anden af Dubrovnik områdets spændende byer. Det er en by med mange seværdigheder og en fin strand. Der er mange kulturtraditioner og mindesmærker. Nævnes skal Hl. Hieronymus fra det 15. århundrede, et palads og en sommervilla ejet af familien Okmusevic. Der er store fyrretræsskove og olivenhaver

Zapa Dubrovcka: er en naturskøn strækning fra det østlige Dubrovnik til bjergene Srd og Bosanka ned mod Zapa bugten og de mange sandstrande

Kupari: ligger ved en stor sandstrand. Kupari er en af de første turistbyer, der byggede moderne hoteller og anlagde boulevarder med palmer og neria. Tidligere var byen kendt for det materiale som prydede tagene på de gamle huse. I Cibaci kan man se en borgruin. Zapabugten er kendt for de mange arkæologiske fund.

Sebreno: en smuk by i Zapabugten med en storslået middelhavsflora. Der er endnu rester fra fortidens arkitektur bl.a. fæstninger, kirker og gravstene.

Plat ligger mellen cypresser og fyrretræer der strækker sig ned mod sandstrandene

Molunat: en romantisk landsby med strand og meget stejle klipper
Klik for at vise kortet