{{filter.label}}

Ferielejligheder i Westendorf

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

På et solrigt plateau væk fra trafik og larm, ligger Europas mest grønne og blomstrende by Westendorf.

Byen har en smuk kirke og en charmerende bymidte, landskabet omkring er enestående og der er mulighed for afslapning men også for at dyrke sport. Hvad mere kan man ønske sig af en ferie.

Westendorf værner om de gamle traditioner og den kostbare natur. man er åben overfor fremtiden uden at glemme fortidens goder.

Fra Alpenrosenbahns bjergstation kan man komme op til alpine vandreveje i det skønne Tirols bjerge. Også for cyklister, mountainbikere og paraglidere er der udfoldelses muligheder i området.

Om vinteren er der rige udfoldelses muligheder for vintersportsfolk. Blot 300 meter fra centrum, kan man tage gondol-svævebanen op i 1770 meters højde til skiområdet Wilder Kaiser- Brixental. Man er kommet i sneparadis. Med 27 pistekilometer og 91 lifte og svævebaner. Mulighederne er ubegrænsee for både nybegyndere og øvede.

SkiWelt Wilder Kaiser- Brixental Irrsinnig Gross. Det er et af de største og mest moderne vintersportsregioner i Alperne. Der er påstigning i 9 byer og der er 284 perfekte præparerede pister, der efterses hver dag. Med de mange lifter er det muligt at vælge mellem mange ture. Her kan hele familien nyde vinterferien i gode rammer.

Der er 3 Funparker, 3 belyste kælkebaner og vintervandreveje. Der er 81 hytter med solterrasse og betjening.
Klik for at vise kortet