{{filter.label}}

Ferie i Mayrhofen

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

I den kendte ferieregion Zillertal ligger byen Mayrhofen kendt for sin smukke natur, sin gæstfrihed og sine hytter. Regionen er helt speciel, her kan man opleve den oprindelige natur, men også de moderne aktiviteter og ro side om side.

Man kan nyde vandreture, en slendretur og alpinture, så der er chancer for at planlægge efter behov. Der er Actionberg Penken eller Geniesserberg Ahorn, i dalene er der vandreveje og flerdagsture og dagsudflugter til Run and Walk Park i Mayrhofen. Der er mange mountainbike ruter. I hele Zillertal er der ca. 800 kilomter mountainbike ruter.

Vinter- Skiområdet Mayrhofen Zillertal:

Vinterferie i det maleriske Zillertal Alpen. 139 kilometer pister i alle sværhedsgrader, 58 moderne liftanlæg, vinter vandreveje og kælkebaner venter på feriegæsterne.

Aktionsberg Penken: det er et af Zillertals største skiområder med alt lige fra pister for nybegyndere til de stejleste og scværeste pister for dem der virkelig vil have adrenalinen op at køre. Der er baner til snowboardere og Freestyle udøvere. Der er en spændende vintervandre tur med navnet " Zeitreise " hvor man på skituren for en rejse gennen skihistorien samt fantastiske panoramaudsigter.

Genieseberg Ahorn: et område for nybegyndere , familier og dem der blot vil nyde naturen. Man kommer op på bjerget via svævebanen. Når man ankommer til bjergstationen mødes man af en enestående udsigt. Men der venter også overvejende blå og røde pister. Ahorn er udgangspunkt for dem der vil nyde en skitur og for små spirende skiløbere.

Udenfor pisterne ligger kælkebaner hvor hele familien kan kælke og lege i sneen.

For dem der vil nyde roen i det sneklædte landskab er der anlagt vintervandreveje. Vintervandrevej Ahorn og vintervandrevejen ved Filzenkogel. Hvis man trænger til pause og noget at drikke kan man besøge " Iglu Dorf White Lounge " der serveres drinks på terrassen.

Som noget nyt har man indrettet en kunstrum på bjergstationen , hvor der udstilles værker af lokale kunstnere.
Klik for at vise kortet