{{filter.label}}

Skiferie i Reutte

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Naturparkregion Reutte er nærmest et eventyrligt natur område beliggende 900 meter over havets overflade.

Man bliver ligefrem fristet til at gå en tur, når man står ved bredden søerne Frauensee, Hüttenmühlsee og Kreckelmooser i naturparkregion Reutte

Det gælder både hvis man er der om sommeren og om vinteren , når sneen knirker under skoene.

Naturparkregion Reutte tilbyder mange vinteraktiviteter. Området er meget afvekslende med søer, bække, bjerge og dale, skove ogenge, her har man mulighed for at planlægge familiens ferie, både hvis man er til en aktiv ferie eller en afslapningsferie.

Der er præparerede psiter og udenfor pisterne er der velanlagte veje til vintervandring og man kan også få en kanetur.

På ruten ligger hytter hvor gæster også om vinteren kan gå ind og hvor man kan købe og smage tyroler specialiteter og måske få lidt varme fra kaminilden.

I adventstiden må man ikke glemme at opleve et julemarked. Adventstiden er noget særligt i Østrig.

Særligt spændende er et besøg i Alpentherme Ehrenberg. Velgørende behandling med udtræk fra krydderurter og miuddelhavssalt, afslappende musik og sauna, besøg i en atmosfære af ro, harmoni og velbefindende. Der er også andre aktiviteter bl.a. guided tur i Museum Bergenwelt. Der er talrige ture både sommer og vinter.

Om sommeren er der vandreture i bløde bakker og i bjergene. En lidt speciel oplevelse for de lidt mere modige er " Highline 179 " som er en 406 meter høj hængebro oppe i en højde af 115 meter. Et rigtigt eventyr
Klik for at vise kortet