{{filter.label}}

Ferieboliger i Val Cenis

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Det tidligere område Termignon eller Termignon-la-Vanoise blev i januar 2017 slået sammen med Bramans Lansebourg-Mont Cenis, Lansevillard og Sollieres-Sardieres, og det nye område fik navnet Val-Cenis

En del ligger i nationalpark von Vanoise i departementer Savoie, det grænser op til Val d'Isere og det ligger ca. 20 km fra Mondane. I området ligger 4 små landsbyer med hver sit særpræg

Landsbyen Termignon:

Termignon ligger i skiområdet Val Cenis. Det er et eftertragtet skiområde med 130 km pister. Det ligger nær den italienske grænse i en højde af 1.300 -2.500 meter .

Området er især egnet for begyndere, men der er også pister for de mere erfarne skiløbere. Andre aktiviteter som kælkebaner, vandrestier og klatre muligheder er til stede.

Der er mange seværdigheder i området: det historiske monument Notre-Dame-la-Visitation, som er bygget i det 16. århundrede.

Landsbyen Bramans:

Byen er rig på historie og spændende seværdigheder hvor man finder Saint Pierre Extravache, en af de ældste kirker i Savoie. I byens udkant ligger Vanois Nationalparken

Om vinteren er der sneskovandring, cross country ruter og alpinski. Byen indbyder til aktiv ferie i bjergene

Lansebourg Mont Cenis:

Det er en familie og vintersportsby. Det er en by med arkitektonisk arv fraden typiske Savoie stil. Men det er skiområdet Val Cenis der en den største turistattraktion,m der er 125 km pister og 30 km cross country ruter,der er 2 snowparks og mange fritidsaktiviteter.Desuden er der mulighed for sneskovandring, nordic walking, hundeslædekørsel.

Inde i byen er der mange smukke bygninger, der er museum med en stor samling af gamle genstande og dokumenter om dagligdagen i byen og dens traditioner

Arrangementer:

Hver onsdag formiddag marked

Januar: Byfest

14. Juli: nationaldagen fejres med musik og dans

August: Tangofestival

Lansevallard:

Den lille landsby ligger i en højde af 1.500 meter ved foden af Mont Cenis passet.

Tidligere var byen et landbrugsområde, men i dag koncentrerer man sig om turismen, hvor vægten er lagt på sport og natur.

Det er en ferieby sommer og vinter. Det er en oase for naturelskere og der er et stort udbud af aktiviteter. Det er en charmerende by.

Hver onsdag formiddag er der marked
Klik for at vise kortet