{{filter.label}}

Ferielejligheder i Mezzegra

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Mezzegra , der er rig på kunst og historie, ligger 200 meter over havets overflade. Byen er opdelt i 6 områder.

Azzono, der ligger direkte ved søens bred, er et spændende område. med en gammel bydel, med pladsen Magnolie. Hvis man går en tur på sø promenaden passerer man flere historiske bygninger og lige udenfor promenaden ligger en smuk offentlig park.

I den øverste dela af vejen Regina ligger området Giulino. Lidt vest for Giulino ligger et lille barok kapel fra den tidlige del af det 18.århundrede, det rummer flere kunstgenstande.

Et område med smukke gamle huse, kapeller og et utal af vægmalerier, ved navn Bonzanigo, ligger den øverste bydel. En anden seværdighed er kirken Sankt Abbondio, kirken er dekoreret med frresker fra det 17. århundrede. I samme område ligger palads Brentano, der oprindelig var ejet af enm betydningsfuld familie, der flyttede fra området. I dag er bygningen dels rådhus og dels beboelse. Bygningens oprindelige struktur er bevaret og inde finder man velbevarede fresker. Ved siden af paladset ligger der endnu 3 huse, der tegner et billede af det 17. århundredes byggeskik.

I omegnen ligger biskop paladset , et storslået bygningsværk, der indvendig har en sal med fresker der fortæller om mytologien. Fra Bonzanigo fører en vej op til bjerget Stampi med en klint med fossiler, hvis form ligner en hestehov. En legende fortæller, at Noas ark lagde til her.

Marked : hver fredag
Klik for at vise kortet