{{filter.label}}

Feriehuse i Villasimius

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------Byen Villasimius ligger 1 times kørsel fra hovedstaden Cagliari, i et ferieområde med et stort udvalg af feriehuse og lejligheder. Strande ligger nærmest som perler på snor, så der kan dyrkes alle former for vandsport. Der er også områder der egner sig til korte eller lange vandreture.

Gennem den indre by går der en promenade , langs hele gaden er deer forretninger hvor man kan købe de daglige fornødenheder, men der er også butikker der tilgodeser turisternes behov, bl.a. badetøj, smykker og lokale specialiteter.

Ved byen ligger strandene , som er rene og udstyret med liggestole og desuden er der restaurant hvor man kan nyde lidt lækkert mad efter strandturen.

Seværdigheder i omegnen:

Hvis man er historisk interesseret er der flere små byer med udgravningsområder, især ved Nuraghe Assoru. Der er kun 1 times kørsel til hovedstaden Cagliari, der har mange seværdigheder og indkøbsmuligheder.
Klik for at vise kortet