{{filter.label}}

Ferielejligheder i Pula

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------

Den lille landsby Pula ligger i regionen Carbonia, som ligger på Sardiniens sydlige del. Pula ligger mod syd på kyststrækningen ved Sulcis bjergene. Hvis man bor i en feriebolig i Pula vil det være en god ide at besøge de mange små landsbyer og øer i regionen.

Pula og omegn:

Byen er ikke ret stort, men man kan handle ind til de ting man skal bruge i hverdagen.

Ikke langt fra Pula finder man den antikke by Nora som man bør besøge. I pula ligger Civico Museo Archeologico Giovani Patroni. I bogen, historiksebyer og udgravninger på Sardinien er der et afsnit om byen Nora.

Øerne Isola di San Pietro ligger , ligesom øen Sant Antiocoim, mod sydvest og det er også udflugtsmål hvis man bor i Pula, man kan sejle fra Calasetta.

På øen Sant Anticcoim bor de fleste beboerne i Carloforte, hvor man kan spadsere i den gamle bydels gader. Også øens smukke natur med bakker og en kyststrækning der er meget smuk, med klippeformationer og man kan også få en svømmetur eller et afslappende solbad ved strandene.

Et smut til LUPU naturreservatet med en kunstig sø med sjældne fuglearter i et unikt landskab.
Klik for at vise kortet