{{filter.label}}

Feriehuse i Porto Pollo

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------

Feriebyen Porto Pollo ligger ved Sardiniens nordspids. På grud af vindforholdee er området nærmest et paradis for surfere. Og de dejlige strande langs den lange bugt er et slaraffenland for dem der vil på badeferie. Porto Pollo ligger mellem byerne Santa Teresa Gallura og Palau. I havet ud for kysten ligger øerne La Maddalena Archipels og Gabbiani

I Porto Pollo og omegn er der et stort udvalg af feriehuse, villaer og ferielejligheder. Nogle er tæt på stranden, hvor man kan leje liggestole og parasoller og man kan få en forfriskning på en restaurant, en bar eller i en cafe.

Det er mistralen der sørger for at Porto Pollo er et mekka for surfere, og ve de falde sandstrande på øen Gabbiani kan man dyrke andre former for vandsport.

Lidt øst for ligger kystregionen Smeralda med klippe badebugter. I Porto Pollo der mod nord har man alle forudsætninger for at fa en 1. klasses badeferie i middelhavsklima.

Udflugter:

I nærheden af stranden er der sejlerskoler og henvisninger til udflugter i båd.

Udflugter til de nærliggende øer. På La Maddalena med nationalparken Archipels. Ike langt fra Porto Pollo ligger Capo Testa. Fra fyrtårnet på klippekysten har man en vidunderlig udsigt over middelhavet med øer og klippekysten.
Klik for at vise kortet