{{filter.label}}

Ferie i Las Palmas

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

Las Palmas er De Kanariske Øers hovedstad. Det er en kæmpe by med mange spændende seværdigheder. Byen er inddelt i flere kvarterer med hver deres særpræg. Las Palmas ligger i Gran Kanarias nordlige del

Vegueta:

Det er den historiske bydel med smalle gader hvor der ligger store gamle herskabelige huse. Denne gamle bydel ( byens ældste) blev grundlagt i 1478. Ret hurtigt blev den første kirke bygget til ære for yen skytshelgen Santa Ana. Et navn som byens store katedral bærer

Den blev bygget i 1497, blev senere restaureret og står i dag som et smukt 5 skibet kirke, i gotisk stil. Foran kirkepladsen ligger byens rådhus og den gamle biskopbolig Casa Regental som er bygget i renæssance stil . Der knytter sig et museum til katedralen.

I denne bydel ligger også Columbushuset " Casa de Colon " det er en flot 2 etagers bygning i Kanarisk byggestil. Der blev skrevet historie, da Columbus kom til øen, man kan få indblik i historien, i det 15. århundrede og minder fra Columbustiden, hvis man besøger museet hvor søfarerens historie og instrumenter og dokumenter er udstillet.

På plads Espinitu Santo ligger et museum " Museo Canario " her er der udstiller arkæologiske fund og keramik

Triana:

Bydelen Triana ligger i nærheden af den gamle bydel. Det er byens handelsområde. En forretningsgade ( Calle Mayor de Triana) strækker sig gennem byen, her ligger byens indskøbsområde med mange forretninger og små cafeer og hyggelige barer hvor man kan slappe af mellen indkøbene.

Et andet af byens vigtige områder er Park San Telmo, der ligger for enden af indkøbs gaden. I parken ligger det lille kapel Ermita de San Telmo

I nærheden af parken ligger banegården, hvorfra der er busforbindelser til mange byer.

På Plaza de las Ranas ligger byens bibliotek , hotel og et lille indkøbscenter. På pladse står smukke palmer, og i deres skygge kan man sidde og nyde en kølig øl.

I Triana ligger det berømte Perez Goldos Teateret i hvis foyer man kan se nogle smukke vægmalerier af forskellige Kanariske kunstnere.

Cloudad Jardin:

Det er byens dyreste kvarter. Bydelen er ret ny, anlagt i begyndelsen af det 20. århundrede, det var englænderne der begyndte at bygge flotte villaer og anlagde haver med sjældne træer og blomster.

Et eksempel på den overvældende blomster pragt finder man også i Park Doramas, som man finder midt i byen, og man kan nyde et imponerende syn på en hyggelig cafe.

Overfor ligger Puelbo Canario et stort bygningsværk fra 1939. Et stort ovalt kompleks bygget i Kanarisk byggestil. Bygningens form danner rammen om en indre gård med forretninger der sælger kunsthåndværk og hvor man om søndagen kan nyde et folklore show

Santa Catalina:

I dette kvarter er det Park Catalina der er centrum, et bilfrit område med stor palmer og blomster og naturligvis et utal af små cafeer. I karnevalstiden er pladsen ramme om diverse festligheder hvor man i den forbindelse kårer karneval's dronningen.

På palsen ligger også det spændende videnskabs museum. Lige overfor parken ligger det store indkøbs centrum El Muelle. Fra bygningens tag har man en helt udsædvanlig udsigt. En etage længere nede finder man en terrasse med restauranter og cafeer.

Guanarteme:

Denne bydel ligger bag stranden Las Canteras og det er den livlige del af byen med et utal af små Kanariske beværtninger, små, butikker og tæt trafik og mange mennesker der mødes ved stranden.

En meget vigtig bygning ligger i bydelen, det er Alfredo Kraus Auditoriet. Opkaldt efter en af byens store personligheder og sanger, der skaffede byen et operahus, der i dag er centrum for festivals og musik events.

Lige ved siden af operahuset ligger et indkøbs centrum med navnet Las Arenas , fra bygningens tagterrasse har man en smuk udsigt over havet og byen. Inde i bygningen finder man rigtig mange forretninger samt et posthus.

Nede på den 3 kilometer lange strand, der er dækket af gulbrunt sand med klart og rent badevand. Man an nyde en dejlig tur på strandpromenaden ( Paseo de las Canteras) man kan også kigge i de små butikker, der er også muligt for en kulinarisk oplevelse.

I denne bydel finder man Avenida Mesay Lopez, der er beplantet med laurbærtræer, det er et stort indkøbs kvarter, der især domineres af den store spanske indkøbskæde El Corte Ingles. Langs de brede alleer ligger adskillige afdelinger men der er også flere andre forretninger og butikker. Så hvis man vil på den store shoppetur, så har man chancen her.

Puerto de la Luz:

Det er en af de vigtigste havne i verden. Da havnen i Triana, som var den oprindelige blev for lille , byggende man mellem 1883 og 1902 den store nye havn.hvorfra der udskibes mange tons varer hver eneste dag.

Over den gamle bydel Triana ligger den nye bydel Schamann og Escaleritas. Der er bygget store beboelses områder, anlagt smukke veje og bygget parkeringshuse. I denne bydel ligger også den spanske chokolade fabrik Tirma.

I byens sydvestlige del er endnu et nyt kvarter dukket op ( La Ramblas & Siete Palms). Det er også et moderne boligområde, med indkøbscentre . Der ligger byens nye stadion ( Estadio de Gran Canaria).
Klik for at vise kortet