{{filter.label}}

Ferie på Gran Canaria

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------
Gran Canaria en af de Kanariske øer, er et eftertragtet feriemål. Det skyldes det behagelige klima, der næsten ligger på 25 grader året rundt og en vind som lægger en dæmper på temperaturen om sommeren, så varmen bliver behagelig.

Man kan bade hele året , vandtemperaturen er mellem 20-25 grader. Det er især i den sydlige del at solen er konstant, i den nordlige del kan der godt falde nogen regn.

Mange feriegæster vælger Gran Canaria på grund af de smukke landskaber, den afvekslende natur , fra ørkenagtig mose nær stranden eller de ca. 2.000 meter høje bjerge.

Andre ønsker en afslappende badeferie eller en roligt ferie væk fra stress og jag, ved at bo i en afsides landsby. Uanset og i ønsker at bo i et stort feriecenter eller et hus på landet så har Italiavillas et stort udvalgt af feriehuse og ferielejligheder.

Seværdigheder:

I Las Palmas finder man mange historiske bygninger bl.a. katedralen Santa Ana. De smukke huse i byens gamle bydel. En slentretur på den pragtfulde boulevard Calle Mayor de Triana. For vandrere er der fine muligheder i bjergene. I Maspalomas ligger Palmito Park som er interessant for familier

Gran Canaria's mange byer er spændende at besøge. Mod nord ligger hovedstaden Las Palmas, Arucas, Firgas og Teide. Mod syd ligger turistcentrende San Augistin, Maspalomas, Playa de Ingles, Puerto Rico og Puerto Mogan

De kilometerlange sandstrande har stor tiltrækning på feriegæsterne.

Det er ikke kun i naturen man har mange valgmuligheder, men også på de kulinariske områder er udbuddet stort. Middelhavsområdet's mange spændende grøntsager, frugt og fisk indgår i mange retter. Olivenolie, krydderurter og især osten som indgår i næsten alle måltider. Til maden kan man smage på vinen som kun kan smages her , da mængden er beskeden og derfor ikke eksporteres.
2 regioner i Ferie på Gran Canaria. Vis alle

Klik for at vise kortet