{{filter.label}}

Feriehuse i Maspalomas

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------
Ferieregionen Maspalomas ligger i Gran Canarias sydlige del. Temperaturen er behagelig, solen skinner omkring 300 dage om året. Også vandtemperaturen også i Atlanterhavet gør det muligt at tage en svømmetur både sommer og vinter.

Der er mange sports og fritidsaktiviteter, Kort sagt et vidunderligt område hvis man vil holde badeferie.

For dem der vil udforske naturen er der , på øens syd spids et interessant mose område, nærmest et paradis for naturelskere. Det er et område der ar været beskyttet siden 1987. I det vestlige område af mosen ligger lagunen El Charco ved mundingen af Barranco de Fataga, hvor der vokser strå , siv og dunhammer. I lagunens saltvand hører frøer kvække og mellem buskads ses kæmpefirben. I kanten er der dadelpalme oaser.

I takt med at der er vokset et stort ferielandskab op blev der også bygget store hoteller, ferielejlighedskomplekser og feriehuse. Desuden ses også store indkøbscentre.

Vest for Faro fyrtårnet på moseområdets spids er der en smuk promenade og en ny bydel med butikker, cafeer og forretninger, restauranter og luksus hoteller.

I kraft af de mange turisters ankomst, prøver man at være forudseende, ved hele tiden at udbygge området med nye muligheder for feriegæsterne
Klik for at vise kortet