{{filter.label}}

Feriehuse i Los Cristianos

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Den gamle fiskerby Los Cristianos er i dag en moderne turistby. De mange feriegæster ankommer via lufthasvnen Reina Sofia der ligger helt mod syd på Tenerife, men kun 15 kilometer fra Los Cristianos og der er busafgange direkte fra lufthavnen.

Sammen med Los Americas er Los Cristianos kendt for at være fest områder. Langs promenaden ligger talrige restauranter og barer, hvor der især om aftenen er fest og glæde.

I centrum af Los Cristianos kan man gå på indkøb, der er et utal af forretninger at vælge imellem. Hver søndag er der stort marked, hvor man kan købe alt hvad man har brug for.

Ud for byens lange sandstrand kan man dyrke vandsport og små strandbarer sørger for at solbadene gæster kan købe en lækker cocktail.

Ved byens lille havn kan man finde både der sejler til Gomera, Palma og Hierro. Der kan også vælges at sejle en tur med en båd med glasbund og derved få mulighed for at betragte livet under vandet, det er en betagende oplevelse, man kan være heldig at se delfiner og hvaler. Hvis man vil på fisketur kan man også komme ud med fiskerbåde

Strandene har mange tilbud til dem er der på familieferie. Mange sports aktiviteter, flade strande og roligt vand.

Desuden kan man besøge Tenerife's Zoo som ikke ligger langt fra Los Cristianos

Los Cristianos er en by hvor familier med børn kan få en indholdsrig ferie.
Klik for at vise kortet