{{filter.label}}

Skønne feriehuse på Tenerife

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Leder du efter en feriebolig på Tenerife, der har alle de ting, som du og din familie drømmer om? Gå på opdagelse i vores store udvalg af spændende ferielejligheder og feriehuse, hvor du helt sikkert finder den feriebolig på Tenerife, som du skal bruge.

Tenerife er den største af de Kanariske øer, som har et klima med en behagelig temperatur både sommer og vinter. Landskaberne på øen er meget varieret med mulighed for vandre- og cykelture, besøg i de hyggelige landsbyer, en strandtur med en dukkert i det lækre vand eller en udflugt til bjerget Pico del Teide. Kort sagt, en ferie på Tenerife byder på noget for enhver, hvilket gør det til et ideelt feriested til unge som gamle.

Stort udvalg i ferieboliger på Tenerife


Med en ferielejlighed eller et feriehus har du mulighed for at vågne op, sætte dig på balkonen og nyde morgensolen og udsigten fra bjerget i dit helt eget tempo. Du skal ikke, som på et hotel, stå op på et bestemt tidspunkt for at få morgenmad, ligesom du har mulighed for at dykke ned i en pool uden at dele den med andre gæster. Lej en feriebolig på Tenerife hos os og du får mulighed for ferie på Tenerife lige efter dine planer.

Santa Cruz er hovedbyen på Tenerife beliggende på den nordlige del af øen med en havn, hvor mange store krydstogtsskibe lægger til. Besøg f.eks. Santa Cruz i februar, hvor der er Karneval i byen, hvilket er en stor oplevelse. Det er også ved Santa Cruz, at du finder stranden Playa de Las Teresitas, der smukt ligger for foden af bjergskråninger, og som byder på palmer, blåt vand og masser af sandsjov. Playa de las Americas er en ferieby, der ligger på den sydlige den af øen. Byen har mange natklubber, barer, restauranter og butikker og tiltrækker mange unge mennesker.

Spil golf på fantastiske Tenerife


Er du golfspiller, så er Tenerife ligeledes et oplagt feriested for dig. Med 2 populære golfområder, har du helt sikkert muligheden for et godt spil.

Besøg de fantastiske sandstrande, mærk havets lette brise på en bådudflugt eller forsøg dig med en af de mange vandsportsaktiviteter, som øen tilbyder. En ting er sikkert, uanset hvor du ønsker en ferielejlighed på Tenerife, så finder du den i vores sortiment.

Klik for at vise kortet