{{filter.label}}

Feriehuse i Poris de Abona

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Den lille by Poris de Abona har ca. 800 indbyggere. Den er omgivet af et vulkanlandskab uden nogen særlig vegetation. Da man gennem mange år ikke har udviklet området, kan man som feriegæst opleve et uforfalsket Tenerife

Poris de Abona er en skøn plet, den ligger godt beskyttet for vinden, i en bugt, med et blåt hav og et bjergområde. Hvis man ser ud over havet og det er klart vejr kan man skimte Gran Canaria.

Hvis man gerne vil holde en ferie hvor man vil samle kræfter er Poris de Abona et godt bud. Der er en spektakulær natur, langt væk fra store turistcentre og store betonbygninger. Der er små huse fra en svunden tid. Pengestærke personer har bygget Playa de las Amiercas og investeret i nye bygninger, men ingen bygninger er højere end de oprindelige. Kun et område bag havnepromenaden er der nogle terrasse bygninger

Stranden:

Stranden er også helt uforfalsket med sand og sten i en stor blanding. Der er mulighed for at dyrke vandsport. Det klare vand er velegnet til at snorkle og dykke, der er dykkerskole. Når vinden er ideel kan man sejle og windsurfe.

Seværdigheder:

Man kan gå en tur til Punta de Abone ( det er en lang tur) man kan benytte sig af fyrtårnet som vejviser. Der ligger en strand der er bedre egnet til børn end den i Poris de Abona. Man går forbi en lille kirke og nogle små huse, en strækning der er velegnet for mountainbikere.

Indkøbsmuligheder:

Bortset fra fødevarer er der ikke de store indkøbsmuligheder. Fødevarerne er i høj kvalitet og det største udvalg finder man på det ugentlige marked, der afholdes om søndagen. Detr er også forretninger som forhandler kød og pølser.
Klik for at vise kortet