{{filter.label}}

Feriehuse i Granadilla

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Den maleriske lille by Granadilla de Abona ligger 650 meter over havet overflade, det er en spændende by, men der ligger også en anden interessant by i nærheden- Santa Cruz de Tenerife og Teide Nationalparken.

Byerne i den sydøstlige del af Tenerife byder på kulturelle seværdigheder og historiske bykerner.

Granadilla de Abona er et område med landbrug og kvægavl, men der er også forvaltnings centrum, der i dage er ansvarlig for lufthavnen Reina Sofia og surferbyen Medano.

Granadilla byder sine feriegæster velkommen til en ferie med alsidigt indhold. Vandreture, udflugter til de nærliggende byer, et naturskønt område og de såkaldte Senderos som er historiske veje og stier, hvor mange kan nyde naturen.

Seværdigheder:

Byen har mange kulturelle seværdigheder. Byens midtpunkt er den smukke langstrakte Plaza Gonzales Mena, der er store skyggefulde træer, historiske bygninger med træbalkoner og små velholdte haver

I nærheden ligger ruinerne af den historiske San Francisco, hvilket dog blot er ruiner af den gamle bygning fra det 17. århundrede og som brændte få århundrede senere. Klosterbygningen er genopbygget.

Kirken San Antonio er en af byens vigtigste bygninger. Kirken er bygget på en terrasse over gadeniveau. Kirkens indre er meget smukt. I kirkens tårn , kan man se flere kunstskatte f.eks. antik døbefont alterbilleder og kors.

I byens historiske del finder man hyggelige restauranter, hvor man udover en helt særlig stemning kan smage vin, frugt , ost og kødretter
Klik for at vise kortet