{{filter.label}}

Ferieboliger i Puerto de la Cruz

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Puerto de la Cruz er et af de ferieområder på Tenerife, der har betydet meget for turisterne, de vender nemlig tilbage år efter år. Og det er ikke uden grund.

Det perfekte klima, bygninger fra en svunden tid, men også moderne højhuse, skønne parker og idylligske torve. Der er også mange hoteller med flotte haveanlæg og et utal af ferieboliger og huse.

Det er en by man skal lære at kende ved at spadsere rundt. Man skal opleve den særlige stemning mellem " Playa Martianez " og " Plaza del Charco ". Her ligger den ene charmerende butik side om side med restauranterne. Om aftenen er der masser af mennesker på vej til de forskellige aften arrangementer. Især på Plaza del Charco er der restauranter, cafeer og italienske iscafeer.

I " Taverna del Pescador" er der særlige oplevelser, om aftenen er lokalet nærmest omdannet til en scene, hvorfra der spilles latinamerikansk musik.

Et mødested for mange om aftenen er promenaden nær Logo de Martianez. Her er dans for alle på barer og discoteker

Seværdigheder:

Museo Arqueologioco Municipal hvor man kan se kanarisk keramik, gamle våben og gamle kort

Hvis man er interesseret i arkitektur, kan man besøge " Casa de la Aduana" det er en af byens ældste bygninger. Den gamle toldbygning med typiske vinduer og balkoner af træ fra kanarisk fyr.

Midt i byen på en lille bakke, ligger byens ældste bygning kirken Iglesia de Nuestra Senora de la Pene de Francia. Den ligger på den smukke plads Plaza de la Inglecia.

Den botaniske have " Jardin Botanico " blev grundlagt allerede i 1790. Haven er 25.000 kvm., og der er utallige eksotiske tropiske planter og mange sjældne træer.

Hvis man vil have en smuk udsigt over havet skal man tage op til Parque Taoro, som omgiver et hotel med casino. I parken udfolder der sig en blomsterpragt for øjnene af dig. I parken er der springvand, kunstfærdige brønde og legeplads. Og så naturligvis den flotte udsigt.

I hjertet af byen ligger " Plaza del Charco ". Palmer og laurbærtræer sørger for at der er skyggefulde steder. Lige overfor ligger havnen, hvor fiskerne lander deres fangst og man kan købe fisk til fordelagtige priser.
Klik for at vise kortet