{{filter.label}}

Feriehuse i Santa Teresa di Gallura

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------
Det nordlige Sardinien er et pragtfuldt sted at holde ferie. Der er mange byer at vælge imellem, det kunne være byen Santa Teresa Gallura, der ligger i kort afstand til Olbia, hvor der er lufthavn. I provinsen Olbia-Tempio er der skønne flade strande.

Santa Teresa Gallura ligger helt ud til kysten og det er nok en af grundene til at byen er et eftertragtet feriemål. Der er gode muligheder for at købe ind til de daglige forbrug, friske fødevarer men også forskellige kunsthåndværk. Der er restauranter, barer og cafeer.

Det ville være en god ide, at tage på udflugt til byen Capo Testa, der liger lige i nærheden. Turen til Capo Testa er fyldt med smukke naturoplevelser, klippeformationer og udsigt over havet. Og langs med turen passerer man talrige feriehuse og ferielejligheder. Der er også vandreveje mellem de 2 byer.

Der er talrige strande omkring Santa Teresa Gallura, det åbner mulighed for at holde badeferie. Men man skal ikke glemme de smukkle naturområder i udkanten af stranden.

Her er nogel af strandene: Rena di Ponente, La Marmorata, La Licciola, Rena di Levante, ved Rena di Levante kan man leje både.

Når man opholder sig omkring Santa Teresa må man ikke glemme at smage de lækre middelhavskøkken og prøve Sardiniens vine.
Klik for at vise kortet