{{filter.label}}

Ferieboliger i Costa Paradiso

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse-----------------------------------------------------I det nordlige Sardinien mellem byerne Portobello di Gallura og Isola Rossa ligger ferieområdet Costa Paradiso, området har feriehuse, villaer og lejligheder. Kysten er med klipper slugter og klippespalter. Der vokser forskellige blomster, buske og træer. Fra kysten er der en fantastisk udsigt over havet og i klart vejr kan man skimte Korsika.

Mellem klipperne er der skønne badebugte med sandstrande, den mest kendte er Li Cossi med det fieste sand og krystalklart vand og der er en vidunderlig udsigt i baggrunden, hvor de rødlige granitklipper hæver sig.

Hvis man kører lidt syd på kan man se bakkeområdet ved Ponto Leccio. Kører man videre mod Castelsardo og videre til Monte Tinnari finder man en land sand og kiselstrand.

Udenfor sæsonen er det kun indbyggere der ses i Costa Paradiso. Restauranter, butiker og feriehuse er lukkede. Og når roen ligger sif over området, kan dyr som ræv og hare vise sig.

Men om sommeren er Costa Paradiso et hyggeligt ste at holde ferie, der er liv i området. En ferie i dette område er en pause med ro, panaramaudsigt og frisk luft. Bade ved stranden, men også i en pool som mange villaer har til rådighed.

I Costa Paradiso kan man handle i små supermarkeder og hvis man ikke selv ønsker at lave mad er der hyggelige restauranter. Men hvis man ønsker flere indkøbsmuligheder skal man til Badesi. Der er også andre byer i nærheden.

Byen Isola Rossa ligger ved den nordlige kyst. Der er mange tilbud til feriegæster, der er restauranter, pizzeria, discoteker, supermarkeder, specialbutikker og butikker der sælger kunsthåndværk

Byen har en hyggelig havn og der er vandsportsaktiviteter, bådudlejning, dykkerskole og surfskole , der er fitnescenter og massage.

I omegnen er der granitklipperne Gallura, her kan man vandre oggå ture, og så må man ikke glemme strandene i regionen. Oppe over Isola Rossa ligger vandparken Acquafantasy, hvorfra man har udsigt over byen og kysten. Der er også aktiviteter for børnene bl.a. vandrutsjebane.
Klik for at vise kortet