{{filter.label}}

Feriehuse i Valledoria

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------


Byen Valledoria ligger midt på Sardiniens nordkyst ca. 11 km fra Castelsardo. Det er et område med en lang historie. Valledoria betyder Doria dalen, et navn der stammer tilbage til middelalderen.

Byen har udviklet sig meget de sidste 50 år, der er blevet bygget hoteller og feriehuse og ferielejligheder. Også forretningslivet er vokset. Der er supermarkeder, mode og smykkebutikker. Især smykker er noget specielt, der bliver fremstillet sardiske filigransmykker. Der er banker og veksleautomater.

Der er gode restauranter der tilbyder sardiske specialiteter og man kan også gå på pizzeria. Der er læge, tandlæge og apoteker. I højsæsonen er der et særligt tilbud til alle feriegæster, det er lægelig hjælp i alle døgnets timer.

Valledoria har gennem en årrække udviklet sig til et vigtigt centrum på Sardiniens nordkyst. Byens forretninger tilbyder en udsøgt service og der er en særlig atmosfære i byen.

Det er et velvalgt feriemål, alle feriegæster får en god behandling og man kan holde afslappende ferie, men også en ferie med aktivt indhold.

Sardinien er kendt for sine skønne strande, med turkisblåt vand, det er så klart at man kan se klippeformationerne spejler sig.

Valledoria har en af nordkystens største sandstrande, strandene San Pietro. Den smukke natur langs med floden veksler i farver på d forskellige årstider. Der arrangeres også bådudfugter og ture for fugleinteresserede.

Udflugter:

Hvis man kører i vestlig retning er der klippestrande, hvor man kan snorkle, dykke og fiske. 11 km mod vest til Castelsardo der har havn og lystbådehavn. 15 km i østlig retning, så finder man fiskeri og lystbådehavnen Isola Rossa. I begge havne kan man lægge til med motorbåd eller sejlbåd.
Klik for at vise kortet