{{filter.label}}

Feriehuse i Palma de Mallorca

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Hvis du hører nogen sige , jeg skal på ferie på Mallorca vil de måske tænke, nå det er bare strand, fester og natteliv. Men Mallorca er faktisk også en spændende ø, med en spændende og varieret natur, kultur og seværdigheder.

Det gælder også øens hovedstad Palma de Mallorca. Der er mange flyafgange med mål i Palma de Mallorca. Og da byens centrum ligger blot 10 kilometer fra lufthavnen, kan man med buslinje 1 være fremme i byens centrum på ca. 15 minutter. Bussen kører også til havnen, hvor mange krydstogtskibe lægger til.

Strande:

Mange tager naturligvis på badeferie til Palma de Mallorca, hvor man hverken kommer til at mangle sol eller hav. Der er tale om sandstrand og klart turkisblåt hav. Stranden ved byen er 6 kilometer lang og den er inddelt i 15 strands afsnit. Langs med stranden ligger strandpromenaden med restauranter, barer og kiosker. Der er et stort udbud af vandsports aktiviteter.

Seværdigheder:

Hvis man har brug for at holde nogle dages ferie væk fra stranden, kan man gå en tur i byen og nyde seværdighederne.

Den gamle fæstning Castell de Bellver, som stammer fra det 14. århundrede. Borgen kan måske virke noget lukket ved første øjekast, men gå ind i den indree gård, og betragt den 2 etagers bygning, hvis mure har en speciel karakter. Man må heller ikke glemme den enestående udsigt, man har over stranden og byen, når man står oppe på den gamle borg

Palma de Mallorca's smukkeste bygningsværk er Katedralen Le Seu. Det er et pragtstykke af gotisk arkitektur. Vintersolhvervet har en særlig indvirkning på katedralen, når lyset fra solnedgangen rammer de facetslebne vinduer. Derfor har katedralen også tilnavnet lysets katedral. Man har mulighed for at komme på på tagterrassen, men man skal først gå de 215 trappetrin.

BVyens havn " Porto de Palma " ligger i byens centrum lige ved den gamle bydel. Havnen er en blanding af tradition og modernitet . Mange krydstogtskibe ligger til her, men også store yachter ligger for anker her. Havnen er omgivet af den smukke havnepromenade. Om sommeren afholdes den store Middelhavs regatta.

Den gamle bydel ligger i byens centrum, det er små smalle gader og nogle steder " trappegader". Undervejs kan man se paladser, gamle huse og gotiske kirker. I centrum af denne bydel ligger Plaza Mayor, det er den største og smukkeste plads i den indre by. Her ligger et utal af cafeer og små butikker. I indkøbsgaderne Passeig d'es Born og Passei de la Rambla finder man alt hvad man har brug for.


Bydelen Santa Catalin, som tidligere var en fiskerbydel er i dag boheme kvarter og et multikulturelt område, meget charmerende. Det er blevet hjemsted for mange nationer. Det er et hyggeligt område at slendre rundt i med flotte forretninger med bl.a. spanske specialiteter. Der er et utal af restauranter. Palmas ældste marked har til huse her, der sælges frisk fisk, grøntsager, frugt og gourmet produkter.

Gastronomiske oplevelser:

Man kan få rigtig mange gode kulinariske oplevelser på en ferie i Palma de Mallorca. Mange delikatesser fra området, traditionelle tapas, friske fisk og ikke mindst lækre egnsretter. Men man kan også få f.eks. italienske, japanske og mexikanske retter på restauranter der bærer de respektive landes navne.

Der er også typise turist restauranter hvor prisenre er rinelige, f.eks. " Viertel La Lonja " eller familie restauranten Casa Mia.

Besøg også streetfood markedet San Juan. Der er 17 stande, der serverer alt fra Jamon til burgere og sushi og tapas
Klik for at vise kortet