{{filter.label}}

Skiferie i Canazei

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------
Canazei er både sommer og vinter et meget eftertragtet feriemål. Bjergkæden Sellaronda og Marmolato har et netværk af vandreruter, de lokker mange turister til området .

Om vinteren kan man med moderne svævebaner fra byen, eget let nå op til 4 skiområder med velpræparerede pister og få en dejlig dag med vintersport og skiløb.

Canazei ligger ved foden af Dolomitternes høje bjergtoppe. Den er nok den mest eleskede ferieby i Alpeområdet. Mange vil huske de fantastiske panoramaer, som man har oplevet om foråret eller på de skønne ture på ski om vinteren. Canazei er også kendt for det livlige natteliv.

Skiområderne Belvedere-Val di Fassa:

Dette skiområde ligger overfor Canazei, Fassa dalens berømte vintersportsby. Det er et skiområde med velpræparerede pister og moderne skilifter. Og for nybegyndere er der en stor skiskole i Canazai-Marmolato. De sørger for at omgivelserne er sikre og helt i orden.

Man kan hurigtt komme op til skiområdet fra Canazei. Her er der pister for alle både nybegyndere og øvede. Der er områder med familiepark og Funslope snowpark samt område for freestylere.

Der er forbindelse mellem dette område og skiområdet Col Rodella. FRa Belvedere er det et ideelt udgangspunkt til Sellaronda
Klik for at vise kortet