{{filter.label}}

Ferieboliger i Kramsach

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Kramsach er nok en af de byer i Tyrol som har mest vand. Hele 4 søer er der i området.

Der er også mange vandreveje bl.a.a i Rofangebirge med Ziereinersøen, det er et skønt naturområde som mange vandrere glæder sig over.

I byens skulpturpark er der en fantastisk sammenhæng mellem kunst og natur på alle årstider. I museum Tiroler Bauernhöfe hvor der ses 37 originale gårde.

Man kanopleve en særlig form for humor på Museum Friedhof ( kendt som den humoristiske kirkegård) af kunstsmedje mesteren Hans Guggenberger. Det er en kirkegård uden døde men med gravkors.

Kramsach's største sø hedder Reintalersee, det er en varm badesø hvor temperaturen kan nå op på 25 grader. Der er rgtig liv ved søen, der er liggestole, restauranter, legeplads og bådudlejning. Desuden er der anlagt vandrevej rundt om søen. Turen tager ca. 1 time. Søen er 29,4 hektar stor søen er på sit dybeste sted 10,3 meter.

Man kan også nyde naturen omkring søen og måske fiske lidt. I restaurant " Fischerstube " kan du købe fiskekort og evt. leje både.

Vinter:

Skiområdet Alpbachtal Wildsch
onau med sine 109 pistekilometer, der er meget rige på afveksling og hytter og ferieboliger gør at området er attraktivt.. De små uforfalskede landsbyer uden store hoteller. Men festlige oplevelser på pisterne for både store og små skiløbere. Der er 45 liftanlæg i området.

Ski Juwel info:

109 km pister, 26 km blå, 54 km røde, 13 km sorte, 45 liftanlæg, 25 skihytter, 2 snowparker og 1 familypark
Klik for at vise kortet