{{filter.label}}

550 Ferielejligheder og Feriehuse ved Gardasøen

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Ved lock-down kan der enten afbestilles gratis indtil 14 dage før ankomst eller ferien kan flyttes til en anden periode. Se afbestillingsbetingelserne under det enkelte hus/lejlighed


Hvis du er ved at planlægge en kør selv ferie til Gardasøen, vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rigtige feriebolig. Rundt on søen ligger den ene maleriske by efter den anden, vi har ferielejligheder og huse i de fleste. Alle byer er forbunden med hinanden via Gardasana vejen så man kan let komme rundt til de mange seværdigheder bl.a. slotte, ruiner og borge.Man kan også nå byerne med båd, der er daglige båd og skibsservice søen rundt.

Klimaet ved Gardasøen er mildt fra slutningen af april til oktober er det varmt.

Det milde klima giver gode vækst betingelser for citroner, appelsiner og oliven. Der produceres også vin.

Med udgangspunkt fra en lækker ferielejlighed, kan du daglig tage ud og se de mange seværdigheder. Men du kan også vælge at slappe af ved poolen eller tage mn sejltur på søen.

Sport, natur:
Når du holder ferie ved Gardasøen kan der dyrkes flere former for vandsport. Bl.a. surfing, sejle med kano og motorbåd eller dykke og fiske.

Perfekte udflugtsmål er de mange parker:

Gardaland Sea Life Aquavarium, her kan man se mange havdyr fra hele verden.

Acquapark Cavour er et åndehul væk fra stress og støj, overskriften kunne være skøbhed, natur og ro. Parken har rigtig mange forskellige planter og de bliver løbende til træer og blomster.

Parco Giardino Sigurta
Parkens historie indledes den 14. Maj 1407, hvor Nicolo Contanni grundlagde den på et stylle jord, der var omkranset af en mur. Indenfor muren var der en geometrisk have. Der hørte også en gård til med tilhørende marker. Nicolo Contanni udbyggede gården og disse bygninger blev beboet af Contanni og hans familie. Der var ansat personale til at dyrke markerne uden for muren.

Parco Natura Viva som er en modernbe Zoologisk have, som spiller en stor rolle for beskyttelse af truede dyrearter.

Baia Sirene Park er en park til leg og afslapning her kan man bade, tage solbad og hvis man vil have skygge kan man søge ind under oliventræerne. Man kan også købe en kop kaffe elle ren is. Man kan også selv medbringe sin egen picnickurv og slå msig ned i græsset eller ved et bord. Og man kan slutte dagen af ved at nyde solnedgangen.

Monte Baldo nationalparken hvor den om sommeren viser sin blomsterpragt men den er også smuk om vinteren dækket af sne.

Der er desuden talrige andre aktivitetsmuligheder i det varierede landskab, cykelture, mountainbike, tennis, klatring, paraglite og golf. For naturelskere er der mulighed for at vandre eller klatre i de omkring liggende bjerge. Om vinteren kan man dyrke skisport på Monte Baldo nær Malcesine. Grundet det milde klima kan man dyrke talrige sportsgrene næsten hele året

Gardasøen har været et elsket feriemål i mange år. Mange vender tilbage år efter år for at udforske nye områder. Så henvend dig trygt til os hvis du søger en ny feriebolig i år. Vi har et stort udbud, hvis i er mange har vi også store villaer og mange med pool.

Klik for at vise kortet