{{filter.label}}

Ferieboliger i Gardone Riviera

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------
I nærheden af Salo og på Gardasøens vestlige side ligger den smukke by Gardone. Den elegante by er en af de byer der ligger ved den såkaldte citron riviera. Byen har 2700 indbyggere.

Et tilbageblik på byens historie. Gardone hørte i perioden 1337-1797 til " Magnifica Patria ". I det 19. århundrede blev byen nærmest et centrum for sundhed. Den blev kurby og ret hurtigt skød det ene hotel op efter det andet. I dag ligger der stilfulde hoteller og ferieboliger af forskellig slags.

Hvis man bevæger sig ud af sin feriebolig kan man opleve følgende seværdigheder: man kan spadsere i en af byens park og haveanlæg, gå rundt i de små maleriske smalle gader i den gamle bydel, i bykernen kan man nyde den afslappende stemning og beundre de smukke bygninger og hyggelige torve.

Andre seværdigheder: Museet Vittoriale degli Italiano der henviser til digteren Gabriele d. Annuzio, friluftsteateret hvor der opføres koncerter og teaterforestillinger. Kirken S. Nicala og Villa Alba.

Gardones smukke naturomgivelser indbyder ligefrem naturelskere uf for at udforske områder med citrontræer, cipresser, agaver og meget andet. Allerede i 1910 anlagde naturforskeren Athur Hruska en botanisk have på 10.000 kvm. og i 1971 blev haven tilført 200 planetr. I 1988 blev haven solgt til Andre Haller

Han åbner dørene for feriegæster så de kunne få mulighed for at gå tur i haven og nyde havens mangfoldighed af planter. Efter en spadseretur på 45 minutter kommer man frem til kirken San Michele den ligger på et højt punkt i byen. Herfra har man en ubeskrivelig panorama udsigt over Gardone, det stærkeste bevis på byens skønhed
Klik for at vise kortet