{{filter.label}}

Ferieboliger i Selva Gardena

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Skibyen Selva Gardena ligger i hjertet af Dolomitterne. Det giver mulighed for skønne ferieoplevelser og sportslig og fysisk udfoldelse.

Området omkring byen er velegnet til vandreture på opdagelse i naturen. Til de skønne naturoplevelser hører også et besøg i naturparken Puez Geisler og områdets vartegn den majestætiske Langkofel, gør områdets ferieoplevelser til en helt særlig sommerferie.

Selva Gardena ligger i den 25 kilometer lange Val Gardena og har 10.000 indbyggere og sammen med byerne St. Ulrich, St. Christina og Selva Gardena ligger i en højde på 1.236-1.563 meter. Højt oppe troner Langkofel ( 3.181 meter).

Området har en lang tradition for kunsthåndværk især er de kendt for træskærerarbejde.

Sommer:

I sommermånederne er det smukke Dolomitterlandskab et malerisk område med store grønne græsgange og romantiske bjergsøer. Det vil begejstre vandrere og naturelskere.

Vinter:

Om vinteren bliver området omdannet til et vinterparadis. Med 175 kilometer velpræparerede pister og 98 kilometer cross country ruter. Selva Gardena hører til et af de største skiområder i området. Et af de store højdepunkter er de 2 Worldcup skiløb som afholdes i december

Hele året:

Selva Gardena er ikke kun kendt for sine skønne natur og vintersport men også for den lange tradition for kunsthåndværk og træskærerarbejde. Det er traditioner der kan føres tilbage til det 17. århundrede

I St. Ulrich på museet kan man se forskellige eksempler på træskærerarbejde
Klik for at vise kortet